הצעה לתגית משולבת בפורום
-
רציתי להציע להוסיף אופציה בתגיות תוכנה, אינטרנט, ותכנות,
שיוכלו לבחור כמה מהם על אותו פוסט, ולא תגית אחת בלבד כמו עכשיו.למה? כי יש ביניהם הרבה מן המשותף - לפעמים התכנות מתנגש בבעיות אינטרנט, ולפעמים במהלך הדיבור על תוכנה רוצים גם לדבר על הקוד שלה...
הדבר משמעותי במיוחד בקוד אקסס, אקסל, וורד, ומוצרי גוגל המקבילים, שם היישום הוא תוכנה, הקוד הוא תכנות, ואולי - גוגל הוא אינטרנט... -
@Y-Excel-Access כתב בהצעה לתגית משולבת בפורום:
רציתי להציע להוסיף אופציה בתגיות תוכנה, אינטרנט, ותכנות,
שיוכלו לבחור כמה מהם על אותו פוסט, ולא תגית אחת בלבד כמו עכשיו.למה? כי יש ביניהם הרבה מן המשותף - לפעמים התכנות מתנגש בבעיות אינטרנט, ולפעמים במהלך הדיבור על תוכנה רוצים גם לדבר על הקוד שלה...
הדבר משמעותי במיוחד בקוד אקסס, אקסל, וורד, ומוצרי גוגל המקבילים, שם היישום הוא תוכנה, הקוד הוא תכנות, ואולי - גוגל הוא אינטרנט...על פי מה שידוע לי על הפלטפורמה אין אופציה כזאת
כי פוסט משוייך לנושא אחד
(אין פה בפורום למיטב ידיעתי תגיות - כך שמה שאתה מתכוון לא שייך לביצוע - אלא אם יפתחו בחזרה את התגיות) -
@A0533057932 'תגיות' הכוונה היתה לנושאים - והיינו הך, אלא שנושא הוא אחד, ותגית היא מרובה.
אני יודע שאין את זה בפורום, ולכן הצעתי
- ושים לב - אני מתכוון רק לתחומים המשותפים האלה, לא לכל הפורום (שבאמת יש בזה סיבוך מסוים כמו שכתבו כבר על זה).
-
@Y-Excel-Access כתב בהצעה לתגית משולבת בפורום:
@A0533057932 'תגיות' הכוונה היתה לנושאים - והיינו הך, אלא שנושא הוא אחד, ותגית היא מרובה.
אני יודע שאין את זה בפורום, ולכן הצעתי
- ושים לב - אני מתכוון רק לתחומים המשותפים האלה, לא לכל הפורום (שבאמת יש בזה סיבוך מסוים כמו שכתבו כבר על זה).
על פי מה שידוע לי על הפלטפורמה לא ניתן לחבר פוסט לשני נושאים
אלא אם כוונתך לבטל את חילוק הקטגוריות -
@Y-Excel-Access
לדעתי לא יעיל, ועלול אף לסרבל את הנידון באשכול.
כשמישהו פותח אשכול, בין אם זה שיתוף, או בקשת עזרה, בגדול כל השרשור אמור להיות ממוקד רק כלפי הנושא שעליו נפתח האשכול.
ולכן פותח האשכול מגדיר מהו הנושא שגרם לו לפתוח את השרשור, נדיר שמישהו מבקש גם קוד, וגם לדבר בכללות על התוכנה, ומשלב משהו שהנושא הוא אינטרנט.לרוב יש למישהו בעיה ספציפית או שיתוף בכתיבת קוד וכדו', ואז הוא יגדיר שהנושא הוא תכנות.
וכן הלאה.ההצעה שלך עלולה לסבך את השרשור, שיסיטו את הנידון בשרשור.
מה שטוב בפורום פה, זה שיש ממש מיקוד על כל אשכול, וכשאתה פותח אשכול - אתה תקרא שרשור שלם שעוסק רק בנושא אחד (שעניין אותך)..