בעיה בגישה למערכת הקבצים של אנדרואיד בוינדוס 11 לא עובד לי {לאחר שבעבר עבד}
-
-
@ארו כתב בבעיה בגישה למערכת הקבצים של אנדרואיד בוינדוס 11 לא עובד לי {לאחר שבעבר עבד}:
תגובה: WSA - גישה חופשית לתוך הקבצים של מערכת האנדרואיד החדשה של ווינדוס 11
למה אתה משתמש בשיטה הזו? מדובר בשיטה ישנה נושנה ומסורבלת להחריד.
-
@ארו כתב בבעיה בגישה למערכת הקבצים של אנדרואיד בוינדוס 11 לא עובד לי {לאחר שבעבר עבד}:
תגובה: WSA - גישה חופשית לתוך הקבצים של מערכת האנדרואיד החדשה של ווינדוס 11
@NH-LOCAL כתב בבעיה בגישה למערכת הקבצים של אנדרואיד בוינדוס 11 לא עובד לי {לאחר שבעבר עבד}:
יש לך כאן וכאן שתי אפשרויות טובות בהרבה!כי 2 השיטות האלו הם להכניס קבצים לתוך ה WSA, ולא להוציא משם...
-
@NH-LOCAL כתב בבעיה בגישה למערכת הקבצים של אנדרואיד בוינדוס 11 לא עובד לי {לאחר שבעבר עבד}:
יש לך כאן וכאן שתי אפשרויות טובות בהרבה!כי 2 השיטות האלו הם להכניס קבצים לתוך ה WSA, ולא להוציא משם...
-
@י-פל אז תלמד טיפ טיפה את הנושא ותגלה שיש שרות בשם ADB, שעובד דרך שורת הפקודה. ודרכו ניתן בקלות להכניס ולהוציא קבצים על ידי הפקודה הזו פחות או יותר:
adb connect 127.0.0.1:58526. adb pull ./storage/emulated/0/Download/my_fileעיין עוד כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות