רעיון לתוכנה נצרכת
-
חשבתי על רעיון לתוכנה שלדעתי יהיה לה הרבה ביקוש (ופוטנציאל לרווחים)
תוכנה שתחפש בכל התוכנות התורניות הקיימות (אוצר החכמה , אוצרות התורה , בר אילן , תורת אמת , ויקישיבה , ויקיטקסט , אורייתא , תא שמע , סטנדר , התקליטור התורני , היברו בוקס ,הספרייה התורנית) וכך בחיפוש אחד אפשר לחפש בכל המאגרים
הרעיון הכללי הוא שזה יהיה בצורה שאפשר לחפש או אחרי שם ספר (ותחת האופציה הזאת גם להוסיף חיפוש בקבצים המקומיים במחשב ע"י תוכנת Everything) או חיפוש בתוכן הספרים
יש בעיקרון תוכנה כעין זו של @רחמים , אבל - א' לא נראה לי שהיא עדכנית (ניסיתי אותה על בר אילן 25 ואוצר החכמה 20 וזה לא עבד , וכן זה או באוצר החכמה או בבר אילן ולא בשניהם ביחד, ובכל מקרה זה לא בשאר המאגרים
אם זה אפשרי הייתי מציע לעשות את זה גם כתוסף לוורד , כך שיהיה אפשר לחפש מקורות ישירות דרך הוורד , כעין מה שקיים בתא שמע -
@האדם-החושב כבר יש גירסה עדכנית שעובדת עם הגירסאות החדשות של אוצר החכמה ופרוייקט השות, היא בתשלום, ראה בקטלוג שבאתר שלי כאן תוסף שנקרא "חיפוש במאגרים".
עוד תוסף מעניין לאוצר החכמה ראה באתר שלי כאן.
ותוכנה לחיפוש בכל המחשב בתוכן הקבצים - קבצי וורד, PDF, ואחרים - ראה כאן.
אגב, בהיברבוקס שהזכרת יש הרבה ספרים שלא עברו OCR, או שהOCR שלהם לא איכותי, כדאי להשתמש בתוכנה שלי "זיהוי תוים - OCR" כדי להוסיף טקסט איכותי לספרים אלו.