איך אני יכול לקבל תשלום מסיני ?
-
קניתי בעלי משהו והוא הגיע פגום ואני והמוכר רוצים לסגור את זה מחוץ לכותלי עלי אקספרס אלא שאני לא מוצא דרך שבה הוא יכול לשלם לי
מישהו מכיר דרך כזו ? שלא עוברת דרך עלי ? אני חושב שהמוכר סתם מנסה למרוח אותי ולומר לי על כל דרך שהוא לא יכול כי הוא סיני אז אני מחפש מישהו שניסה (עדיף לאחרונה) משהו שעבד
תודה -
@אף-אחד-3 כתב באיך אני יכול לקבל תשלום מסיני ?:
ואני והמוכר רוצים לסגור את זה מחוץ לכותלי עלי אקספרס
מילא המוכר, אבל למה אתה?
רוצה לחזק את העמדה שהובעה לעיל, השוט היחיד שיש לך הוא פתיחת סכסוך ועלי האח הגדול שמשגיח ודואג איכשהו ללקוחות. ברגע שלא תוכל לפתוח סכסוך תחפש את החברים שלך.
אא"כ גם לך יש אינטרס איזשהו בזה.
-
@לעזור-לכולם כתב באיך אני יכול לקבל תשלום מסיני ?:
[יש בזה עמלה , תלוי באיזה מטבע מתבצע ההמרה(אם יש)]
אתה יכול לקנות עם זה או להפקיד את זה בבנקיש עמלה + אחוזים בכל מקרה, גובה העמלה תלוי במטבע. ראה כאן: https://www.paypal.com/il/webapps/mpp/merchant-fees
משיכה לחשבון בנק היא בעמלה נוספת, אבל ברכישה באתר כלשהו (כולל עלי אקספרס ) העמלה על המוכר (אבל לא עמלת ההמרה שהיא הקטנה יותר).
ואני מצטרף למה שכתבו פה, אין סיבה לכאורה לעשות את זה לא דרך עלי,
וגם אם כן, אל תאמין לו אלא תפתח מחלוקת ותאמר לו שאחרי שההעברה תופיע אצלך בחשבון (ולא הבטחות), תסגור אותה. -
@צדיק-תמים יש לי עוד מספיק זמן לפתוח מחלוקת וחוץ מזה, המוכר הצליח לעורר את רחמי שאין לו כסף וכו' ומחלוקת תוריד לו בדירוג אז אמרתי לו שאם הוא לא מעביר את הסכום שאני מבקש תוך יומיים אני יפתח מחלוקת
אבל אם אתם אומרים שהעמלות גבוהות אז אני יחשוב שוב