ייעוץ ברכישת טאבלט
-
אני מעוניין לקנות טאבלט 8 אינצ', מחיפושים שעשיתי יש רק שני מכשירים בגודל הזה Galaxy Tab A7 Lite ,Apple iPad Mini
אני מסתפק בין שניהם, מהיכרות שלי עם הA7 לייט הוא קצת איטי ולא הכי מהיר, אין לי היכרות בכלל עם אייפד ובכללי עם אפל,
השאלות שלי הם האם האייפד שווה את ההשקעה מבחינת מהירות ואיכות?
בנוסף מה ההיצע מבחינת סינונים למכשירים של אפל
תודה רבה -
@קינג-קומפיוטר כתב בייעוץ ברכישת טאבלט:
אני מעוניין לקנות טאבלט 8 אינצ', מחיפושים שעשיתי יש רק שני מכשירים בגודל הזה Galaxy Tab A7 Lite ,Apple iPad Mini
אני מסתפק בין שניהם, מהיכרות שלי עם הA7 לייט הוא קצת איטי ולא הכי מהיר, אין לי היכרות בכלל עם אייפד ובכללי עם אפל,
השאלות שלי הם האם האייפד שווה את ההשקעה מבחינת מהירות ואיכות?
בנוסף מה ההיצע מבחינת סינונים למכשירים של אפל
תודה רבהסינון יש נטסארק, שבלי הקשחת הגנה הסינון לא עובד,
ועוד סינון https://herst.co.il/ שעל זה אין לי פרטים במיוחד.מה בדיוק הצרכים שלך מטאבלט?
-
האם האייפד שווה את ההשקעה מבחינת מהירות ואיכות?
לגמרי, כמובן
מה ההיצע מבחינת סינונים למכשירים של אפל
יש סינון מובנה, יותר נכון חסימה - בקרת הורים (בלתי ניתנת לפריצה, אולי רק למי שממש ממש ממש מומחה), מודולרית ביותר.
ישנן סינונים נוספים מבוססי VPN או דברים דומים, הערסט - לא הצלחתי להבין איך הסינון שלהם עובד (יש חנות? יש דפדפן? מהו? יש סינון בתוך אפליקציות?)מה אתה צריך לעשות עם האייפד?
-
@chv אני משתמש בווטסאפ, שיחות, קריאה ועריכת מסמכים, תמונות סרטונים וכו'
העניין הוא שבכמה טאבלטים של סמסונג שהשתמשתי בהם בדגמים פשוטים הם פשוט לא זזים וזה די מחרפן אותי
(אני לא יודע למה אבל יש לי סבלנות לסמארטפון איטי, אבל לא לטאבלטים אולי בגלל הגודל והמשקל שמכביד)לגבי החסימה אני משער שהבקרת הורים לא יכולה לסנן את הדפדפן אלא מדובר על רשימה לבנה של אפליקציות אני צודק?
@צבי-ש מה הרמה של נטספארק הם מקבילים להדרן/נתיב/עסקן/רימון/כשר פליי?
-
@chv אני משתמש בווטסאפ, שיחות, קריאה ועריכת מסמכים, תמונות סרטונים וכו'
העניין הוא שבכמה טאבלטים של סמסונג שהשתמשתי בהם בדגמים פשוטים הם פשוט לא זזים וזה די מחרפן אותי
(אני לא יודע למה אבל יש לי סבלנות לסמארטפון איטי, אבל לא לטאבלטים אולי בגלל הגודל והמשקל שמכביד)לגבי החסימה אני משער שהבקרת הורים לא יכולה לסנן את הדפדפן אלא מדובר על רשימה לבנה של אפליקציות אני צודק?
@צבי-ש מה הרמה של נטספארק הם מקבילים להדרן/נתיב/עסקן/רימון/כשר פליי?
רימון משתמשים איתם,
אני לא כל כך גולש עם הדפדפן כדי להגיד לך מה הסינון שלהם,
באנדרואיד יש להם דרגות סינון, באפל אני חושב שזה רק או עם סינון או בלי(פר אפליקציה) ולא נראה לי שיש דרגות -
אני משתמש בווטסאפ, שיחות
אז אל תלך על אייפד,
באייפד אין שיחות סלולריות ולא ווצאפ (יש כמובן ווצאפ ווב, אבל זה לא ווצאפ) -
@chv כתב בייעוץ ברכישת טאבלט:
באייפד אין שיחות סלולריות ולא ווצאפ (יש כמובן ווצאפ ווב, אבל זה לא ווצאפ)
הפתעת אותי, מה הסיבה?
-
תודה רבה לכולם קנית בסוף a7 lite לאחר ש @chv ביאס אותי קשות
-
@chv כתב בייעוץ ברכישת טאבלט:
באייפד אין שיחות סלולריות ולא ווצאפ (יש כמובן ווצאפ ווב, אבל זה לא ווצאפ)
הפתעת אותי, מה הסיבה?
שיקולים עסקיים, כמובן.
לא שאני מעורבב באפל או במטא,
אבל לגבי השיחות הסלולריות אני משער שזה לא קיים באייפד כדי לבדל אותו מבחינה משמעותית, מבחינת המוצר, מהאייפון.
ולגבי הווצאפ (שזו בחירה של המפתח - מטא במקרה שלנו - על גבי אילו מכשירים לאפשר התקנה של האפליקציה שב-App Store) לא הצלחתי להבין כ"כ את הטעם. יש להם איזה עניין שהווצאפ שלך יישב על סמארטפון. לא ברור לי מהו. -