php, למה לא עובד בשרת?
-
עשיתי קוד PHP שעובד מצויין בשרת על המחשב שלי אבל בשרת יש שגיאה 500.
מה שכן, אם אני מוריד את כל הקודים חוץ מ-echo אז הוא כן מחזיר את הecho.בנוסף, כשאני מכניס קובץ htaccess אז הוא מחזיר את השגיאה דלהלן
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at webmaster@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log.
(צריך להוסיף מידע מה-info.php?).
מצ"ב הקוד.תודה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/11/2017 00:15 (+02:00)
-
ערוך:
הסרתי את הקובץ htaccess
והתגובה היא
Warning: include_once(controller/Controller.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/index.php on line 10Warning: include_once(): Failed opening 'controller/Controller.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/html/index.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Class 'Controller' not found in /var/www/html/index.php:12 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/html/index.php on line 12
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/11/2017 09:35 (+02:00)
-
@דוד ל.ט.
הרשאות כנראה.
https://stackoverflow.com/questions/36577020/php-failed-to-open-stream-no-such-file-or-directoryפתחתי את כל ההרשאות וזה עדיין לא עובד.
כרגע יש לי הרגשה שהבעיה היא בסעיף 3 בלינק שהבאת. כיון שהפונקציה
echo get_include_path(); מחזירה את אותו הנתיב שמופיע בשורה 3 של השגיאה (לעיל) '.:/usr/share/php'.
אך לא הצלחתי להטמיע את הנתיב.כמו"כ, האם יתכן שה-php מריץ את ה-include_once המופיע בקובץ controller.php (דהיינו include_once("model/Model.php") בסקופ שלו ולכן הוא לוקח נתיב לפני שהוא מיובא לindex.php וממילא הקובץ model/Book.php לא מיובא?
אם כן, מה ההבדל בין השרת במחשב שלי שזה לא קורה?
תודה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/11/2017 01:32 (+02:00)
-
בשונה ממה שכתבתי לעיל, זה אכן ההרשאות. השאלה איך פותרים את זה.
ניגשתי באמצעות פונקציית cat לקובץ דרך הקונסולה של חברת השרתים, והוא קורא את הקובץ. כמו"כ אם אני ניגש באמצעות תוכנת קליינט בפרוטוקול SFTP אז הוא מטפל יפה בקובץ. אבל אם אני מנסה לגשת לקובץ באמצעות גישת SSH שבתוכנת קליינט הנ"ל, הוא מחזיר לי את השגיאה שאין קובץ או תיקיה = אין לו הרשאה.
מכל הנ"ל שהבעיה לאקשורה לPHP.
אני ביוזר ROOT, כנ"ל נתתי לקבצים את כל ההרשאות. איזה הרשאה יכול להיות שחסר לרוט?תודה רבה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/11/2017 00:28 (+02:00)