הוספת תיקיה מוכרת מותאמת אישית ב-Windows
-
אני רוצה להוסיף תיקיה מותאמת אישית (מה שנקרא בלע"ז Known Folder) שתופיע בסייר הקבצים ובהתחל.
ראיתי כאן שאפשר עם ה-API. וראיתי גם שאפשר עם התוכנה Winaero Tweaker.
אבל אני רוצה דרך פשוטה בלי התקנות. משהו מכיר כלי שעושה את זה?
על הדרך אני ישאל אם משהו יודע לעשות גם תמונה מותאמת אישית?
-
@NH-LOCAL אמר בהוספת תיקיה מוכרת מותאמת אישית ב-Windows:
בשביל אתה צריך בסך הכל להמיר תמונה לקובץ ico.
ומה אחרי זה?
אגב, אולי לא הסברתי את עצמי בשאלה טוב אז אני מתכוון לשאול איך מוסיפים תיקיה כמו שיש בסייר הקבצים בצד ימין, לדוג' מוסיקה, מסמכים, הורדות וכו', אז אני רוצה להוסיף עוד תיקיה שאני אחליט איזה שם לקרוא לה ואיזה סמל יהיה בה.
-
@קומפיונט פשוט תלחץ מקש ימני על התקיה ותבחר ב"הצמדה לגישה מהירה" (ואם אתה רוצה גם בהתחל, אז גם בהצמדה להתחל..)
שינוי סמל לתקיה הוא במאפיינים > התאמה אישית של התקייה, ניתן לבחור שם מהסמלים המובנים של ווינדוס או לנווט לכל קובץ ico במחשב.
https://www.howtogeek.com/howto/13631/customize-your-icons-in-windows-7-and-vista/ -
@צדיק-תמים אמר בהוספת תיקיה מוכרת מותאמת אישית ב-Windows:
@קומפיונט פשוט תלחץ מקש ימני על התקיה ותבחר ב"הצמדה לגישה מהירה" (ואם אתה רוצה גם בהתחל, אז גם בהצמדה להתחל..)
אני לא מעוניין באמצעות הצמדה לגישה מהירה, זה חלש מידי. אני רוצה שזה יהיה כמו התיקיות המוכרות של המחשב שנמצאות בסייר תחת 'מחשב זה', כגון מוסיקה, הורדות וכו'.
-
@קומפיונט אמר בהוספת תיקיה מוכרת מותאמת אישית ב-Windows:
@צדיק-תמים אמר בהוספת תיקיה מוכרת מותאמת אישית ב-Windows:
אני לא מעוניין באמצעות הצמדה לגישה מהירה, זה חלש מידי. אני רוצה שזה יהיה כמו התיקיות המוכרות של המחשב שנמצאות בסייר תחת 'מחשב זה', כגון מוסיקה, הורדות וכו'.
אתה מתכוון שאתה רוצה ליצור ספריה חדשה?
-