מסדר ההורדות 6.1 - סקריפט שיבצע סדר בתיקיות שלכם
-
למי מאתנו אין תיקיית הורדות עמוסה לעייפה בתמונות, סרטונים תוכנות וכו'.
הסקריפט המצורף פשוט מסדר את הקבצים הבודדים לפי סוג.
השימוש מאוד פשוט: לבחור בין 1 ל-2 כשמפעילים את הקובץ.
אם בחרתם 2, יש לגרור תיקיה רצויה לתוך החלון ולהקיש אנטר.הסקריפט עודכן עם פונקציה חדשה, המאפשרת לסדר גם תיקיות שלמות ולא רק קבצים בודדים
למאגר בגיטהאב הכנסו לכאן
-
@NH-LOCAL הצעת שיפור קטנה - קבצי accdb וקבצי אקסס בכלל לא מוגדרים בסקריפט, וכן כמה סוגים נוספים של קבצים, (אצלי גיליתי קבצי appxbundle, sketchup ו dat...) אולי כדאי לפתוח תיקייה לכל הקבצים שאינם תחת קטגוריה מסויימת...
כמו"כ האם ישנה דרך להכניס את כל התיקיות האחרות לתוך תיקיית על, זאת אומרת שחוץ מהתיקיות המוגדרות ע"י הסקריפט, כל שאר התיקיות שיש בהורדות ייכנסו לתיקיה בשם 'שאר התיקיות' או משהו בסגנון...
זה אולי קוסמטיקה אבל מהשימוש האישי שלי נראה לי שזה ממש יביא תועלת
תודה רבה! -
@סקרן-0 א. לגבי הסיומות - אני פשוט לא בהכרח מודע לכל סיומת שאי מי משתמש בה. אמנם יש את זה אבל לעבור ולמיין את כל מה שיש שם זה הרבה עבודה.
אם אתה רוצה אתה יכול לתת לי רשימה לפי סוגים ואני יכניס אותה לסקריפט בשמחה.
ב. אין עניין לפתוח תיקיה לכל הקבצים הלא מוגדרים, כי בשביל זה יש כבר את התיקיה המקורית... כל הרעיון הוא לבצע סדר ולא להעביר את הבלגן למקום אחר.
ג. יש אפשרות להעביר את התיקיות הנותרות לתיקיה בפני עצמה, השאלה מה בדיוק העניין בזה.
נ.ב. למיטב ידיעתי קבצי אקסס דוקא כן מוגדרים, אולי תיתן לי סיומת ספציפית
-
@NH-LOCAL אמר במסדר ההורדות 5.3 - סקריפט שיבצע סדר בתיקיות שלכם:
ב. אין עניין לפתוח תיקיה לכל הקבצים הלא מוגדרים, כי בשביל זה יש כבר את התיקיה המקורית... כל הרעיון הוא לבצע סדר ולא להעביר את הבלגן למקום אחר.
ג. יש אפשרות להעביר את התיקיות הנותרות לתיקיה בפני עצמה, השאלה מה בדיוק העניין בזה.לי אישית יותר נח שכל הבלגן מרוכז בנפרד מהתיקיות המסודרות... שיהיו לי תיקיות מסודרות ולצידן תיקית בלאגן, ולא שהתיקיות המסודרות יהיו בתוך כל הבלאגן של תיקיית ההורדות.
אבל בהחלט ייתכן שזו העדפה אישית שלי...נ.ב. למיטב ידיעתי קבצי אקסס דוקא כן מוגדרים, אולי תיתן לי סיומת ספציפית
סיומת accdb ו mdb נשארו אצלי בחוץ
תודה רבה בכל זאת, זה באמת רעיון גדול שחוסך הרבה כאב ראש