העברת שיעור מוקלט לטקסט אם משהו ניסה לעבוד עם תוכנה שעושה את זה?
-
אני מעונין להעזר בתוכנת שתקליד לי שיעור תורה מתוך שיעור מוקלט אשמח אם משהו ניסה משהו כזה בעבר.
יש ברשת המון המון תוכנות אבל אני לא מצליח לעבוד עם שום תוכנה כזאת. -
@אלחנן-מזרחי יש אופציה לעשות את זה עם האפשרות הדי חדשה באופיס 365
הכתבה בעברית, בעיקרון זה מיועד שאתה מדבר והמחשב מתמלל אבל אפשר להתקין דרייבר קול שהתוכנה תקשיב לאודיו שיוצא מהמחשב
לא ניסיתי את זה אבל כאן דיברו על זה
וכאן יש מידע על הדרייבר הנדרש -
@אלחנן-מזרחי יש בGCP של גוגל אופציה אאל"ט גם לעברית, הבעיה היא שזה עובד בצמוד למילונים, דהיינו שאם תמציא מילה, רוב הסיכויים שהמחשב ימצא מילה אחרת דומה או בהקשר של המשפט לשים במקומה, וכמובן ששיעורים הם בד"כ עם ארמית וניב ישיבתי שבגוגל לא ממש מכירים
אם יהיה לי זמן, אני אנסה את זה בל"נ ואעדכן בתוצאות.
-
@קינג-קומפיוטר אמר בהעברת שיעור מוקלט לטקסט אם משהו ניסה לעבוד עם תוכנה שעושה את זה?:
הכתבה בעברית,
לא אחזתי שזה כבר תומך בעברית! תודה.
ואגב, ב365 אונליין יש אפשרות של תמלול מתוך הקלטה זה לא תמך בעברית אבל אולי כעת זה ג"כ תומך..
-
@קינג-קומפיוטר אמר בהעברת שיעור מוקלט לטקסט אם משהו ניסה לעבוד עם תוכנה שעושה את זה?:
@אלחנן-מזרחי יש אופציה לעשות את זה עם האפשרות הדי חדשה באופיס 365
הכתבה בעברית, בעיקרון זה מיועד שאתה מדבר והמחשב מתמלל אבל אפשר להתקין דרייבר קול שהתוכנה תקשיב לאודיו שיוצא מהמחשב
לא ניסיתי את זה אבל כאן דיברו על זה
וכאן יש מידע על הדרייבר הנדרש -
-
@קינג-קומפיוטר וואו הזיהוי דיבור הזה ברמה ממש גבוהה
תודה על העדכון שעובד בעברית -
@קינג-קומפיוטר
לא ניסיתי, זה היה לפני שנה~שנתיים, לא זכור לי שהיה אז באופיס 365 את האפשרות לתמלל -
@אביי אמר בהעברת שיעור מוקלט לטקסט אם משהו ניסה לעבוד עם תוכנה שעושה את זה?:
@אלחנן-מזרחי יש בGCP של גוגל אופציה אאל"ט גם לעברית, הבעיה היא שזה עובד בצמוד למילונים, דהיינו שאם תמציא מילה, רוב הסיכויים שהמחשב ימצא מילה אחרת דומה או בהקשר של המשפט לשים במקומה, וכמובן ששיעורים הם בד"כ עם ארמית וניב ישיבתי שבגוגל לא ממש מכירים
אם יהיה לי זמן, אני אנסה את זה בל"נ ואעדכן בתוצאות.
מבדיקה שלי מיקרוסופט הרבה יותר איכותיים
אתה יכול לנסות פה בחינם
(ללא הגבלת אורך הקובץ לדקה אחת כמו בגוגל) -
@אלחנן-מזרחי הנה טקסט מתומלל לדוגמא: