שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@one1010 כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
האם זה רק באנגלית? האם אין אפשרות לחבר כזה דבר למערכת מבלי להשתמש בזיהוי הדיבור של ימות המשיח?
הרמה של גוגל בעברית היא זוועה משום מה, למרות שאגב, מרכז הפיתוח של אסיסנט העוזרת הקולית של גוגל שייך לגוגל ישראל
אבל בגוגל קלאוד אין אפילו תמיכה בהקראה עצבית (tts מבוסס בינה מלאכותית) של עברית!
אמנם בזיהוי דיבור הם השיקו לאחרונה אפליקציה "תמלול בזמן אמת" שעובדת די יפה גם בעברית, אבל אין את זה עדיין בממשקי הAPI שלהם. -
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@NH-LOCAL כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אני הייתי מציע בכיוון ההפוך - ליצור רשימת קיצורים אוטומטית של תגובות, כמו "תודה", "אני לא בבית כרגע" וכדומה. וליצור להם קיצורים.
לדוגמא: הספרה 1 = "תודה רבה". 2 = "אשמח לתקשר אתך בטלפון" וכו'. אפילו קיצור למשפטים קצרים יכול להקל מאוד ולחסוך זמן של הקלדה והסתבכותאכן, בהצעות לפיתוח כשיהיה מצב רוח (וואו, יצא לי חרוז )
גם ככה על כל מילה של הקלדה צריך להוציא את הנשמה, אז צ'אטים?
אמנם אני מסכים איתך, אבל הרבה מבקשים את זה... או לפחות את ההאזנה (שגוגל מורידים בקרוב..) יש לי כבר משהו בסיסי, אבל לא החלטתי עדיין אם לשחרר אותו מטעמים מסוימים..
@אביי לא הבנתי, מה גוגל מתכננים לבטל ומתי?
-
@NH-LOCAL כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אני הייתי מציע בכיוון ההפוך - ליצור רשימת קיצורים אוטומטית של תגובות, כמו "תודה", "אני לא בבית כרגע" וכדומה. וליצור להם קיצורים.
לדוגמא: הספרה 1 = "תודה רבה". 2 = "אשמח לתקשר אתך בטלפון" וכו'. אפילו קיצור למשפטים קצרים יכול להקל מאוד ולחסוך זמן של הקלדה והסתבכות
למה שלא יעשו משהו יותר קל להקלדה עצמה-
שלא יצטרכו אחרי כל אות להקיש סולמית ובמקום זה אם צריך שני אותיות ברצף על אותו מקש יקישו כוכבית? (כמו בניווט פון) -
@אביי אני לא יודע למה, אבל כשמתקינים את המערכת צריך ללחוץ שלוש פעמים להפעלת הסקריפט.
בפעם הראשונה הוא מבקש הרשאות גוגל וכו'
בפעם השניה הוא מתקין את המערכת
ובפעם השלישית הוא כותב את התפריט...
ככה היה לי בשתי תיבות שהתקנתי עליהם את המערכת...
זה ידוע לך/בכוונה? -
@אברך-צעיר-2 כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אם חיברתי שתי תיבות מייל למערכת ואני רוצה לקבל צינתוק כשמגיע מייל רק לאחת התיבות, מה אני עושה?
הייתי אומר שתגדיר בהתקנה של השניה את אורך הצינתוק ל0 ככל הנראה זה יעזור...
תעדכן
-
@אברך-צעיר-2 כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
בפעם הראשונה הוא מבקש הרשאות גוגל וכו'
בפעם השניה הוא מתקין את המערכתידוע, זה אכן קורה לפעמים, לא ברור לי עדיין למה, אני חושב שזה בגלל נטפרי.
בפעם השניה הוא מתקין את המערכת
ובפעם השלישית הוא כותב את התפריט...זה בעיה אחרת שהשרת של ימות דוחה לפעמים חלק מהבקשות בהתקנה, אני מקווה לסדר את זה הלילה בעז"ה.
-
אוףףףףףף, זה לא עובד לי
כל פעם שאני מתקשר ולוחץ 1 אני מקבל - "תפריט, אנא הקישו את מספר השלוחה"
מה עושים??
@אביי
ואגב, תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת -
@הכל-מלמעלה כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אוףףףףףף, זה לא עובד לי
כל פעם שאני מתקשר ולוחץ 1 אני מקבל - "תפריט, אנא הקישו את מספר השלוחה"
מה עושים??
@אביי
ואגב, תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתנסה פשוט להתקין שוב.
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
בהודעות נכנסות לא מושמע יותר שם הנמען וכתובתו, אלא רק שם וכתובת השולח.
נשמח אם תעשה שלא יושמע כתובת השולח אלא רק שמו (או שתעשה שיהיה ניתן לבחור בהתקנה האם יהיה או לא)
שמספר ההודעה יושמע אוטומטית בתחילת ההודעה, ללא צורך בהקשה על *8.
אני רואה שזה כבר נעשה, אשמח אם יהיה כמו שהתחלה-שזה רק בהקשה על *8
טיפול בקבצים מצורפים, הזרמה, העברה, שליחה ועוד.
וודאי שיהיה שימושי!!!
ובכל אופן, תודה רבה רבה לך!!!
-
האם אפשרי לעשות בשלוחה 4 גם קיצור לנושא ההודאה?