שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@אביי אני מקבל שגיאה כזו, המתנתי הרבה "מספר דקות" וזה לא השתנה, מה עושים? ושוב תודה.
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
שזה לא במקשים אחרים כדי שיהיה אפשר להריץ 10 שניות אחורה ולעבור לקובץ ישן יותר...
מעבר לקובץ ישן עושים ב8, והרצה קדימה אחורה בכלל לא עובדת בtts
הרצה קדימה ואחורה עובד גם בקבצי tts בדוק
-
השידרוג הכי טוב פה זה שמייל שכבר נקרא לא ישלח לטלפון
אם אפשר גם לעשות תיבת בחירה האם ישלח לטלפון גם כשמחוברים דרך המחשב
כי אני רואה את כל המיילים בזמן שאני על המחשב ואז השליחה לטלפון כבר לא רלוונטי אבל אני רוצה לקבל למייל את כל המיילים בזמן שאני לא ליד המחשב שאני ידע -
עכשו אני רואה שכן נשלח גם אם קראתי את ההודעה
-
@קו-כשר-מערכות-טל ההודעה נשלחת תמיד, מה שלא נשלח זה צינתוק.
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
השידרוג הכי טוב פה זה שמייל שכבר נקרא לא ישלח לטלפון
אין דבר כזה.
אבל קיים כבר מלפני כמה גירסאות שמייל שנקרא לא נשלח בגינו צינתוק. -
@ג-י-מ
תריץ את הסקריפט שוב
זה אמור להסתדר -
@יעקב-מ-פינס כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@ג-י-מ
תריץ את הסקריפט שוב
זה אמור להסתדרהשאלה היא למה זה קורה, וזה קורה מידי הרבה פעמים...
-
שלום.
יש לי שני שאלות.
ראשית, איך עושים מספר חדש במות, הוא אומר שלא ניתן לעשות עוד מספרים.
שנית, עכשיו, שהתוית מוגדרת באופן אוטומטית איך עורכים אותה כדי שאני יבחר איזה מיילים יכנסו ואיזה לא -
@יוסף-חיים-כהן כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
שנית, עכשיו, שהתוית מוגדרת באופן אוטומטית איך עורכים אותה כדי שאני יבחר איזה מיילים יכנסו ואיזה לא
בהגדרות המייל > מסננים וכתובות חסומות
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm#settings/filters
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
נוספה תמיכה בהעברת הודעות דרך הטלפון בשלוחה 5 או בהקשה על 1 בעת האזנה להודעה.
ניתן לסמן הודעה בכוכב לטיפול מאוחר יותר בשלוחה 6 או בהקשה על 2 במהלך האזנה.@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
ניתן לשילוב במערכת קיימת, יש לבחור תת שלוחה להגדרה.
כשבוחרים תת שלוחה להגדרה, זה עדיין מגדיר את המקשים במהלך האזנה ביחס לשלוחה הראשית.
יישר כח עצום!!!! -
פוסט זה נמחק!
-
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
יוצרים תווית חדשה עם שם אחר ועושים מסנן למיילים שלא רוצים שיגיעו לשם ואז זה לא נשלח
אני מתנצל אבל לא הבנתי
אם אני יצור תוית נוספת ויסנן אליהאת המיילים שאני רוצה שלא יעלו למערכת הטלפונית המייל יסומן בשתי התויות... -
יש למישהו מספר בימות להביא לי
בעבר עשיתי מספר, אבל ימות טוענים שהקוד לא נכון.
לא עוזרים שום טצדקי, ואי אפשר.
כשאני מנסה לעשות מספר חד, אין עוד מספםרים בימותיש למישהו להביא לי מספר שהוא לא צריך?
תודה. -
דבר ראשון תודה רבה זה מערכת פשוט מטורפת אתה פשוט אלוף
נוספה אפשרות לסמן את ההודעות שנשלחו למערכת כנקרא - שימושי לאלו שאין להם גישה למחשב ומשתמשים בטלפון באופן קבוע.
בקשה לפיתוח אם יש אפשרות
אם אני רוצה שלא כל מייל שלשלח לימות יוגדר כנקרא רק מה שאני יגיד לו
שאלתי אם יש אפשרות להגדיר שבלחיצה על 3 המייל יסומן כנקרא (כמו שבלחיצה על 1 שמעביר את ההודעה) -
@יוסף-חיים-כהן כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
בעבר עשיתי מספר, אבל ימות טוענים שהקוד לא נכון.
תעשה איפוס סיסמא, כשנכנסים לשלוחת הניהול יש להקיש # ועוברים לאיפוס.
או דרך האתר בשרת רגיל ובשרת פריווט.
בהצלחה!!! -
@אליהושש כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי
יש דרך לערוך את הסקריפט?? כי כשאני עורך הוא לא נותן לי לשמור את הסקריפט.מי שנמצא בנטפרי לא יכול לערוך את הסקריפט כי נטפרי מזהה שהסקריפט מבצע התקשרות עם שרת חיצוני
עיין כאן