שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אבל אפשר לסנן מיילים מסוימים שלא יגיעו למערכת הטלפונית.
איך עושים את זה ?
-
@אברימי-צור כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אבל אפשר לסנן מיילים מסוימים שלא יגיעו למערכת הטלפונית.
איך עושים את זה ?
יוצרים תווית חדשה עם שם אחר ועושים מסנן למיילים שלא רוצים שיגיעו לשם ואז זה לא נשלח
-
עדכון: הסקריפט עודכן בתאריך 19/04/23 לגירסה v8.0.0
חדש בגירסה 8.0:
- פרטי ההודעה עולים ככותרת לקובץ ההודעה עצמה, מה שמאפשר לדלג ישירות לתוכן ההודעה בהקשה על 8.
- נוספה אפשרות להוספת אנשי קשר לשלוחה 4 באמצעות הגוגל שיטס.
- המסנן והתווית במייל מוגדרים כעת בצורה אוטומטית - לא צריך לעשות כלום.
- נוספה אפשרות בחירה האם לתרגם את ההודעות לעברית
- נוספה אפשרות לסמן את ההודעות שנשלחו למערכת כנקרא - שימושי לאלו שאין להם גישה למחשב ומשתמשים בטלפון באופן קבוע.
- נוספה אפשרות לשמיעת שמות הקבצים המצורפים להודעה.
- נוספה אפשרות לשינוי רשימת הצינתוקים וזיהוי המספר המצנתק - שימושי לאלו שמשתמשים במערכת אחת לכמה חשבונות.
- כעת ההודעות עולות למערכת ללא הציטוט המובנה בהודעה של ההודעות הקודמות בשרשור.
- נוספה תמיכה בהעברת הודעות דרך הטלפון בשלוחה 5 או בהקשה על 1 בעת האזנה להודעה.
- ניתן לסמן הודעה בכוכב לטיפול מאוחר יותר בשלוחה 6 או בהקשה על 2 במהלך האזנה.
- בבחירה שלא יצנתק בשעות הלילה ההודעות עדיין יעלו למערכת אך ללא צינתוק - ובבוקר ישלח צינתוק עם מספר ההודעות שהגיעו במהלך הלילה.
- שיפור בשליחת מיילים מהמערכת עם התראה במידה והודעה לא נשלחה.
- התראה והשבתת הפעילות בעת שגיאת אימות מול שרתי ימות המשיח למניעת חסימת השרתים.
- למתקדמים - שליחת הודעה באמצעות המרת דיבור לטקסט של גוגל משלוחה 9 - למעוניינים להפעיל שירות זה יש להתאים את המשתנים בשורות 2-3 בקובץ "freemiom" שבסקריפט (בכוונה לא כתבתי הוראות ברורות כי זה מסובך מידי, מי שמבין יבין ואולי יעלה הדרכה בפוסט נפרד).
-
הלינק לקובץ המעודכן https://bit.ly/3mJmwBB
חסום בנטפרי
-
@אביי ואוו!
רק חבל ש:
- נוספה תמיכה בהעברת הודעות דרך הטלפון בשלוחה 5 או בהקשה על 1 בעת האזנה להודעה.
- ניתן לסמן הודעה בכוכב לטיפול מאוחר יותר בשלוחה 6 או בהקשה על 2 במהלך האזנה.
שזה לא במקשים אחרים כדי שיהיה אפשר להריץ 10 שניות אחורה ולעבור לקובץ ישן יותר...
-
@אביי אני מקבל שגיאה כזו, המתנתי הרבה "מספר דקות" וזה לא השתנה, מה עושים? ושוב תודה.
-
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
שזה לא במקשים אחרים כדי שיהיה אפשר להריץ 10 שניות אחורה ולעבור לקובץ ישן יותר...
מעבר לקובץ ישן עושים ב8, והרצה קדימה אחורה בכלל לא עובדת בtts
הרצה קדימה ואחורה עובד גם בקבצי tts בדוק
-
השידרוג הכי טוב פה זה שמייל שכבר נקרא לא ישלח לטלפון
אם אפשר גם לעשות תיבת בחירה האם ישלח לטלפון גם כשמחוברים דרך המחשב
כי אני רואה את כל המיילים בזמן שאני על המחשב ואז השליחה לטלפון כבר לא רלוונטי אבל אני רוצה לקבל למייל את כל המיילים בזמן שאני לא ליד המחשב שאני ידע -
עכשו אני רואה שכן נשלח גם אם קראתי את ההודעה
-
@קו-כשר-מערכות-טל ההודעה נשלחת תמיד, מה שלא נשלח זה צינתוק.
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
השידרוג הכי טוב פה זה שמייל שכבר נקרא לא ישלח לטלפון
אין דבר כזה.
אבל קיים כבר מלפני כמה גירסאות שמייל שנקרא לא נשלח בגינו צינתוק.