שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@יעקב-מ-פינס להשאיר ריק זה לא טוב, תעשה כך ""
-
משום מה זה לא עובד לי המערכת של ימות לא מתעדכנת
בהרצה הכל נראה בסדר חוץ מזה שאחרי האישור האחרון דהיינו :
לחלון שבא אחרי זה הוא לא נותן לי לגשת בגלל שזה חסום בקהילה של נטפרי(אני לא יודע אם זה הבעיה תכל'ס שום דבר לא קורה והמערכת של ימות לא מתעדכנת (המערת שלי נראה לי בשרת הפריווט, שוב אני לא יודע אם זה קשור, אודה שאני קצת עם הארץ בנושא של סקריפטים וכד') -
@שפו כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
משום מה זה לא עובד לי המערכת של ימות לא מתעדכנת
לחלון שבא אחרי זה הוא לא נותן לי לגשת בגלל שזה חסום בקהילה של נטפרי(אני לא יודע אם זה הבעיה תכל'ס שום דבר לא קורה והמערכת של ימות לא מתעדכנת (המערת שלי נראה לי בשרת הפריווט, שוב אני לא יודע אם זה קשור, אודה שאני קצת עם הארץ בנושא של סקריפטים וכד')
פשוט תריץ שוב (מניסיון)
-
@אברך-צעיר-2
פעמיים לא עזר יש ענין עוד פעם, וחוץ מזה למחוק את הפרויקט 7.6.4_Mail To Phone_New הישן -
@אברך-צעיר-2
תודה!!!!!!!!!! הרצתי שוב בלי למחוק את הגוגל ספריקט הישן והגדיר לי את השלוחות במערכת!!!!!! -
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אם אפשר להוסיף עוד שני הגדרות
- שינוי שם רשימת הצינתוקים
- שינוי הזיהוי ממנו יצא הצינתוק
התועלת שבזה אם אני רוצה לעשות שני מיילים על אותה מערכת שיהיה לי אפשרות לנהל צינתוקים וזיהוי לכל אחד בנפרד
תודה על הכל
@אביי כמה הערות,
- להוסיף בשליחת מייל אפשרות להוספת קובץ שמע (שיהיה נתון לבחירה האם להוסיף טקסט ואם כן יעביר לנתון של הטקסט ואם לא יעביר לשאלה האם להוסיף שמע ואם כן יעביר לנתון הקלטת שמע ואם לא יסיים וישלח את המייל)
- כל פעם בכניסה למערכת המערכת משמיעה שיש מייל חדש אפילו שכבר שמעתי אותו
אני אזכר בעוד אני אעדכן
ושוב תודה
המשך...
- גם אם הגדרתי שלא ישמיע את שם הנמען הוא משמיע את השם (אמנם הוא לא משמיע את הכתובת מייל אבל את השם כן).
- קבצים מצורפים, משמיע את כמות הקבצים בכל השירשור ולא בהודעה האחרונה
- אחרי שליחת מייל הוא לא משמיע שההודעה נשלחה בהצלחה אלא רק 'נרשמת בהצלחה' ואחרי זה בשיחה הבאה בכל פעם שאני מגיע לתפריט הראשי אני שומע ש'ההודעה נשלחה בהצלחה'
המשך... (באמת הרבה זמן לא כתבתי...)
עוד כמה רעיונות...- שינוי ההודעה על הפעולה האחרונה (כגון כמה ממיילים חדשים שיש ושהמייל נשלח וכו') להודעת M0001 וכך בכל פעם שעולה קובץ כזה לשנות את התאריך להשמעה עד שנת 3000 וכל פעם שנכנסים לשלוחה 1 שיעבור דרך שלוחה של הוספת ערך id-ללא שרת חיצוני שיכתוב שישמיע עד שנת 2000 מה שאומר שיפסיק להשמיע
והרווח בזה הוא עוד שכך אפשר לבדוק אם המאזין שמע את ההודעה ולשנות ממייל 1 ל2 וכדו' (אם התקבל עוד מייל מהמייל הקודם ועדיין לא שמע את המייל) - שמיעת שמות הקבצים המצורפים
ושוב תודה על הכל...
-
אחרי שליחת מייל הוא לא משמיע שההודעה נשלחה בהצלחה אלא רק 'נרשמת בהצלחה' ואחרי זה בשיחה הבאה בכל פעם שאני מגיע לתפריט הראשי אני שומע ש'ההודעה נשלחה בהצלחה'
בנוגע למה שכתבת, הבנתי בימים האחרונים את הסיבה למה זה קורהאל תשכח שהטריגר רץ פעם בדקה לכן אם כתבת הודעה שניה לפני שהטריגר רץ ההודעה תשלח מיד אבל אם יש הפרש זמן הוא כאילו רושם את התגובה שלך או את המייל ואז כשהטריגר רץ ושולח את המייל הוא אומר לך שההודעה נשלחה בהצלחה
(להבנה הזו הגעתי בגלל שאני יש לי התראה בדפדפן על כל פעם שאני מקבל מייל עם צליל וכמה פעמים בחנות שאני עובד בה שמתי לב שנשלח לי הודעה במייל [שמעתי את הצליל] ורק אחרי כחצי דקה קיבלתי את הצינתוק [לפעמים אני גם מסיר את התווית מהמייל לפני שהטריגר רץ ואז הוא לא נשלח לי למערכת של ימות המשיח!!]) -
@יעקב-מ-פינס כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
[לפעמים אני גם מסיר את התווית מהמייל לפני שהטריגר רץ ואז הוא לא נשלח לי למערכת של ימות המשיח!!])
אגב, מספיק שתסמן כנקרא את ההודעה כדי שלא תקבל על זה צינתוק..
-
@יעקב-מ-פינס כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
סליחה על הבורות,
מה השורה השלימה שאני צריך לעשות
ככה?יש לך אולי איך לעזור לי כאן
-
התועלת שבזה אם אני רוצה לעשות שני מיילים על אותה מערכת שיהיה לי אפשרות לנהל צינתוקים וזיהוי לכל אחד בנפרד
תודה על הכל
@אביי כמה הערות,
- להוסיף בשליחת מייל אפשרות להוספת קובץ שמע (שיהיה נתון לבחירה האם להוסיף טקסט ואם כן יעביר לנתון של הטקסט ואם לא יעביר לשאלה האם להוסיף שמע ואם כן יעביר לנתון הקלטת שמע ואם לא יסיים וישלח את המייל)
אני אזכר בעוד אני אעדכן
ושוב תודה
המשך...
- גם אם הגדרתי שלא ישמיע את שם הנמען הוא משמיע את השם (אמנם הוא לא משמיע את הכתובת מייל אבל את השם כן).
- אחרי שליחת מייל הוא לא משמיע שההודעה נשלחה בהצלחה אלא רק 'נרשמת בהצלחה' ואחרי זה בשיחה הבאה בכל פעם שאני מגיע לתפריט הראשי אני שומע ש'ההודעה נשלחה בהצלחה'
עוד כמה רעיונות...- שינוי ההודעה על הפעולה האחרונה (כגון כמה ממיילים חדשים שיש ושהמייל נשלח וכו') להודעת M0001 וכך בכל פעם שעולה קובץ כזה לשנות את התאריך להשמעה עד שנת 3000 וכל פעם שנכנסים לשלוחה 1 שיעבור דרך שלוחה של הוספת ערך id-ללא שרת חיצוני שיכתוב שישמיע עד שנת 2000 מה שאומר שיפסיק להשמיע
והרווח בזה הוא עוד שכך אפשר לבדוק אם המאזין שמע את ההודעה ולשנות ממייל 1 ל2 וכדו' (אם התקבל עוד מייל מהמייל הקודם ועדיין לא שמע את המייל) - שמיעת שמות הקבצים המצורפים
ושוב תודה על הכל...
המשך... (אם זה מפריע למישהו אשמח שיודיעני ואמצא את הדרך לכתוב את זה במקום אחר...)
- אם אפשר שכשזה שם רווח בין תו לתו בכתובת המייל שיחליף את הסימנים למילחים כך שישמיע את מה שצריך לדוגמא במקום '@' שיכתוב 'שטרודל' וכן במקום '.' שיכתוב 'נקודה'...
נ.ב. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה (המסומן בצהוב)
זה תרגום גוגל,
השאלה מתי זה קורה ולמה? -
תודה על הכל
@אביי כמה הערות,
אני אזכר בעוד אני אעדכן
ושוב תודה
המשך...
ושוב תודה על הכל...
המשך... (אם זה מפריע למישהו אשמח שיודיעני ואמצא את הדרך לכתוב את זה במקום אחר...)
- אם אפשר שכשזה שם רווח בין תו לתו בכתובת המייל שיחליף את הסימנים למילחים כך שישמיע את מה שצריך לדוגמא במקום '@' שיכתוב 'שטרודל' וכן במקום '.' שיכתוב 'נקודה'...
נ.ב. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה (המסומן בצהוב)
זה תרגום גוגל,
השאלה מתי זה קורה ולמה?אני חושב שהבנתי במה מדובר...
וא"כ אז יש כאן איזה באג לסדר...
מה ששמתי לב שכמה מיילים כאלו זה מיילים שנשלחו בעותק מוסתר ואין להם נמען (ברגיל) ולכן הוא לא מזהה את שם הנמען (כמו התרגום)
-
@לעזור-לכולם זה אמור להיות שלוחת השמעת קבצים, כנראה לא הוגדר אצלך טוב.
-
שמיעת שמות הקבצים המצורפים
נשתדל להוסיף בעז"ה בגירסה הבאה.
אם יהיה אפשר להוסיף גם העברה של מייל לנמען אחר.
נוסף כבר בגירסה החדשה שאמורה לעלות בקרוב
נשמח לדעת איך זה עובד ומה הקוד לזה, שמי שרוצה יוסיף לעצמו את האפשרות הנפלאה הזאת.
בעז"ה בגירסה החדשה זה יגיע מובנה, וניתן להפעלה פרטנית ע"י המשתמש.
לבטל את ההשמעה של תוכן מצוטט
אני עובד על זה, מקווה למצוא פיתרון.
לקצר את הזמן שהמערכת ממתינה בין הודעה להודעה (וגם אחרי שלוחצים על 1)
זה לא תלוי בי, אלא בשרת של ימות המשיח..
גם אם הגדרתי שלא ישמיע את שם הנמען הוא משמיע את השם (אמנם הוא לא משמיע את הכתובת מייל אבל את השם כן).
לא נתקלתי בזה..
קבצים מצורפים, משמיע את כמות הקבצים בכל השירשור ולא בהודעה האחרונה
השיטה לאחזור הקבצים המצורפים אמורה להחזיר את הקבצים פר הודעה,
@איצי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
את זה שחלק מהאימיילים שמגיעים לג'ימייל לא מגיעים לטלפון ולא "מצונטקים" כי המשקל שלהם הוא פחות מאחד בייט.
טופל בעז"ה.