מעוניין ללמוד לכתוב קוד VBA לשליחת מייל מאקסס עם המון נתונים מתוך שאילתא. תעזרו לי?
-
תגובה: איך כותבים בVBA קוד לשליחת אימייל ישירות מהאקסס?
אני ממש חדש וחוץ משורות קוד בודדות עדיין לא ממש כתבתי קוד. אבל אני מתמצא באקסס. אולי מישהו מוכן לתת לי הדרכה מאפס?
אין עליכם!! -
@שמעון-חבצלת אמר במעוניין ללמוד לכתוב קוד VBA לשליחת מייל מאקסס עם המון נתונים מתוך שאילתא. תעזרו לי?:
תגובה: איך כותבים בVBA קוד לשליחת אימייל ישירות מהאקסס?
אני ממש חדש וחוץ משורות קוד בודדות עדיין לא ממש כתבתי קוד. אבל אני מתמצא באקסס. אולי מישהו מוכן לתת לי הדרכה מאפס?
אין עליכם!!הדרכה מאפס, יש את של @OdedDvir חפש בפורום.
אגב, אני מאמין שיש כאלו שזה יעצבן אותם לראות ככה את השאלה -
@שמעון-חבצלת אם זה יעזור לך מה טוב, ואם לא אז הנה כמה טיפים: אנגלית היא חובה בשביל מתכנתים, ויכולת לימוד לבד (אוטודידקט) היא המפתח להצלחה. במקום לבקש טובות מאנשים פשוט עושים חיפוש גוגל מוצאים דוגמאות ומתחילים לשחק. ככל שמתקדמים אז ניתן ללמוד יותר ויותר לבד!.
גם הקהילה יכולה לעזור, בעיקר בשאלות מאד ספציפיות שהתשובה עליהן קצרה וקולעת. בדרך כלל לא יבנו מדריך שלם עבורך...
בהצלחה גדולה. -
@sivan22 אמר במעוניין ללמוד לכתוב קוד VBA לשליחת מייל מאקסס עם המון נתונים מתוך שאילתא. תעזרו לי?:
אנגלית היא חובה בשביל מתכנתים
אני הייתי כותב "פלוס גדול" ולא חובה.
אני מתכנת עם הישגים יפים מאוד ב"ה ולא מבין אנגלית.
אבל בהחלט שזה קשור ג"כ לחלק השני שכתבת@sivan22 אמר במעוניין ללמוד לכתוב קוד VBA לשליחת מייל מאקסס עם המון נתונים מתוך שאילתא. תעזרו לי?:
ויכולת לימוד לבד (אוטודידקט) היא המפתח להצלחה.
זה יכול מאוד לפתור את בעיית הלא להבין אנגלית..