שמות אובייקטים ממערך
-
ערב טוב.
אני משתמש בקוד VBA אקסס בפונקציה שממירה json למערך (JsonConverter), ומוציא ממנו נתונים עם קוד כזה: element("Name")
אני מנסה עכשיו לכתוב קוד שיציג לי את כל השמות של האלמנטים הקיימים, ניסיתי לעשות לולאה ולכתוב element(1) לדוג' אבל הוא מזהה רק שם של האלמנט ולא במספר.
האם יש אופציה למצוא את השמות שלהם?
תודה. -
ערב טוב.
אני משתמש בקוד VBA אקסס בפונקציה שממירה json למערך (JsonConverter), ומוציא ממנו נתונים עם קוד כזה: element("Name")
אני מנסה עכשיו לכתוב קוד שיציג לי את כל השמות של האלמנטים הקיימים, ניסיתי לעשות לולאה ולכתוב element(1) לדוג' אבל הוא מזהה רק שם של האלמנט ולא במספר.
תודה. -
ערב טוב.
תודה. -
@dovid משהו כזה:
Set Json = JsonConverter.ParseJson(Response) For Each element In Json Debug.Print element(i) i = i + 1 Next element
הוא לא מחזיר שגיאה, אבל פשוט מתעלם.
תודה. -
@ארי אמר בשמות אובייקטים ממערך:
JsonConverter.ParseJson
תנסה ככה:
Set Json = JsonConverter.ParseJson(Response) For Each key In Json.Keys() Debug.Print Json(key) i = i + 1 Next element
-
@ארי זה כבר יותר טוב מ"לא עובד".
איך אתה מצהיר על Json? איזה סוג?
כלומר יש שורה בה כתוב Dim Json As XYZ?