בזק או אתרוג - הכל תלוי בהגדרות הראוטר. האמנם?
-
@dovid לא רוצה להעלות רעיונות. אבל זה יכול להוות בעיה. מסכים עם כל מילה שההגנות לא מושלמות רק חשבתי שאולי אפשר יותר.
בכל אופן תובנה מעניינת אחת ודאי יש.
אם אני משתמש לסירוגין בבית ובעבודה (אף פעם לא ביחד) מספיק לי תשלום אחד לספק.
זה רק בתאוריה כי היום אחרי הרפורמה אין בזה ממש חיסכון. -
@mdy אמר בבזק או אתרוג - הכל תלוי בהגדרות הראוטר. האמנם?:
אם אני משתמש לסירוגין בבית ובעבודה (אף פעם לא ביחד) מספיק לי תשלום אחד לספק.
אבל ברוב המקרים זה כמו שתעביר מהבית לעבודה את הקומקום של המים החמים. למרות שזה דקה וחצי לשנות יוזר בראוטר, זה לא נורמטיבי.
-
@dovid אמר בבזק או אתרוג - הכל תלוי בהגדרות הראוטר. האמנם?:
אם אתה חושש ממי שיביא פרטי ספק איתו, שעולים לו טבין ותקילין, הרי הוא יכול גם להצטייד בראוטר סוללרי וכולי וכולי.
למרות שזה לא נאמר בפירוש, נראה לי ש @mdy לא יודע על האפשרות להתקנת תוכנת חסימה על המחשב עצמו בסינונים המעודכנים.
אם יש תוכנת חסימה על המחשב פתק עם יוזר וסיסמה כבר לא יספיק, צריך להביא גם מחשב. -
@mdy מה חשבת? בנתב יש את השם והסיסמה ובזה מסתכם המוצר ששמו "ספק האינטרנט".
לספק האינטרנט אין שום זיקה לקו מסויים, הוא צריך נטו "תשתית" דרכו הוא יכול לחייג וחלבר אותך לרשת של הספק.
אם תיקח את הנתב לכל מקום בארץ זה יעבוד יופי, אבל בשני מקומות בו זמנית זה לא יעבוד כי כל אחד יגנוב לשני (למעשה זה יגםגם ויעבוד שניה פה שניה פה).לכאורה ברגע שה pppoe מחויג לא נראה לי שאפשר לחייג עם אותו משתמש ממקום אחר.
-
@sh774 אמר בבזק או אתרוג - הכל תלוי בהגדרות הראוטר. האמנם?:
לא נראה לי
מבין אותך.
מצטער שלא ירדתי לסוף דעתך?
-
כמו"כ, יהיה קל לראות מחשב אחר בבית שהחיבור הוא פרוץ.
איך אפשרי ? יש לי איזה משרד שאני מנהל שם את המחשוב והמחשבים מסוננים עי חברה ידועה (בכוונה לא אפרט את שמה) בכל אופן קרה לי כמה פעמים שגיליתי שהסינון פשוט 'נפל' והייתי צריך את נציגי החברה שיעדכנו את הסינון מחדש. המשתמש הרגיל לא יעדכן אותי כי אין לו מושג מתי יש חסימה ומתי אין.. אבל שלא תצא מכשלה.. איך אני יכול לדעת דבר כזה כשהסינון ברמת המחשב ואני יושב ברמת הרשת ?
-
@avramk אמר בבזק או אתרוג - הכל תלוי בהגדרות הראוטר. האמנם?:
איך אני יכול לדעת דבר כזה כשהסינון ברמת המחשב ואני יושב ברמת הרשת
אני לא מבין את המשפט הזה.
דובר פה על מקרה של ספק א' שהוא כשר, ומישהו בה ומשנה את הספק או מביא איתו ספק ב' שהוא לא כשר. וזה אמרתי שיהיה ניכר במחשבים בבית כי הם פתאום יגלשו דרך ספק ב' והאינטרנט יהיה להם פרוץ/שונה.
אם המקרה שלך זה סינון ברמת מחשב, לא אמור להיות הבדל בין ספק אחד לשני, והבעיה של נפילת הסינון נובעת ממשתנים אחרים שלא ידועים לי (ביניהם ייתכן שתמנה את רמת האכפתיות של החברה לבעיה).