חיבור מחשב לרשת סלולרית של הטלפון ע"י כבל רשת
-
מישו יודע האם קיים כבל הממיר משקע הטלפון לחיבור כבל רשת
וכך ניתן לקבל רשת סלולרית מהטלפון למחשב בחיבור קווי ולא בנקודה חמה?@מקצועיות יש כזו אופציה קוראים לזה שיתוף אינטרנט דרך USB פשוט מחברים את הפלאפון למחשב ומפעילים בהגדרות
ולא צריך שום ממיר וכו' -
@מקצועיות יש כזו אופציה קוראים לזה שיתוף אינטרנט דרך USB פשוט מחברים את הפלאפון למחשב ומפעילים בהגדרות
ולא צריך שום ממיר וכו'@קינג-קומפיוטר וזה עובד חלק?
לכל הפחות יותר טוב מנקודה חמה? -
@קינג-קומפיוטר וזה עובד חלק?
לכל הפחות יותר טוב מנקודה חמה?@מקצועיות מסתבר שזה יעבוד קצת יותר טוב מחיבור wifi אבל אני לא חושב שיהיה הבדל
אני עובד קבוע על נקודה חמה ואני לא רואה בעיות -
@מקצועיות מסתבר שזה יעבוד קצת יותר טוב מחיבור wifi אבל אני לא חושב שיהיה הבדל
אני עובד קבוע על נקודה חמה ואני לא רואה בעיות@קינג-קומפיוטר הבעיה שלי רוכבת על מחסור חמור וכרוני בקליטה סלולרית באיזור מגורי, ואז כדי לעבוד עם נקודה חמה צריך מצד אחד למקם את הטלפון מספיק מחוץ לחלון כדי שיהיה קליטה אבל לא מידי רחוק כי אז המחשב לא קולט טוב את הנקודה חמה......
זה התסביך שאני מנסה לפתור.ואם יש לך עוד פיתרונות מעשיים בהחלט שאשמח לשמוע.
(מברר על משפרי קליטה למיניהם, אלא שא"א לא מוכן להתחייב שזה אכן יעשה את העבודה, והעלות לא זולה לכתחילה...) -
@קינג-קומפיוטר הבעיה שלי רוכבת על מחסור חמור וכרוני בקליטה סלולרית באיזור מגורי, ואז כדי לעבוד עם נקודה חמה צריך מצד אחד למקם את הטלפון מספיק מחוץ לחלון כדי שיהיה קליטה אבל לא מידי רחוק כי אז המחשב לא קולט טוב את הנקודה חמה......
(מברר על משפרי קליטה למיניהם, אלא שא"א לא מוכן להתחייב שזה אכן יעשה את העבודה, והעלות לא זולה לכתחילה...) -
@קינג-קומפיוטר הבעיה שלי רוכבת על מחסור חמור וכרוני בקליטה סלולרית באיזור מגורי, ואז כדי לעבוד עם נקודה חמה צריך מצד אחד למקם את הטלפון מספיק מחוץ לחלון כדי שיהיה קליטה אבל לא מידי רחוק כי אז המחשב לא קולט טוב את הנקודה חמה......
@מקצועיות יכול להיות שזה לא רלוונטי, אבל מכיוון שלא התייחסת לכיוון הזה אשאל:
למה לא חיבור קווי?@צדיק-תמים זה באמת לא רלוונטי, והתשובה לכך מאד מסובכת אז אסתפק בזה..
תודה בכל זאת..