ננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס
-
@Android זה שזה מערכת וירטואלית זה רק יותר קל.
אתה בעצם לא יודע איך לגשת לקבצים בלי להפעיל את המערכת ההפעלה.
תחפש livecd ותנסה להבין את העיקרון, זה iso קליל שאתה טוען איתו את המערכת (צריך להגדיר כבוט את הCD הוירטואלי עם הiso) ואז יש לך בעצם מערכת הפעלה אחרת אבל עם גישה לדיסק של המערכת המקורית. -
@Android תרשה לי לשאול שאלה קצת ישירה... אם אתה מסתבך בזה, האם אתה בטוח שקאלי הוא הפצת הלינוקס הנכונה בשבילך? אני יכול לומר לך שההאקרים הטובים מכירים את הדברים הבסיסיים לעומק ולרוחב... לפרוץ זה כבר שלב יותר מתקדם
לעצם השאלה אני לא כל כך מבין איפה אתה מסתבך אחרי שהסבירו לך, תחבר למכונה הוירטואלית CD של מערכת הפעלה כלשהו, תפעיל את המכונה הוירטואלית מהדיסק הזה ותוכל לגשת לדיסק הקשיח הוירטואלי מתוך המערכת שהעלית מה-CD
זה בדיוק כמו שהיית עושה עם מחשב אמיתי
-
@yossiz אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס:
תרשה לי לשאול שאלה קצת ישירה... אם אתה מסתבך בזה, האם אתה בטוח שקאלי הוא הפצת הלינוקס הנכונה בשבילך? אני יכול לומר לך שההאקרים הטובים מכירים את הדברים הבסיסיים לעומק ולרוחב... לפרוץ זה כבר שלב יותר מתקדם
אני לומד כרגע pt וזה היה חלק מכך רק שזה הסתבך לי(מקווה שהבנתי את השאלה)
תחבר למכונה הוירטואלית CD של מערכת הפעלה כלשהו, תפעיל את המכונה הוירטואלית מהדיסק הזה ותוכל לגשת לדיסק הקשיח הוירטואלי מתוך המערכת שהעלית מה-CD
אין לי כונן cd אפשרי גם עם אונקי נכון?
@dovid אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס:
הוא אכן בעצם שואל גם איך עושים זאת במחשב אמיתי.
נכון, אשמח להסבר, תודה רבה
-
@Android אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס:
אני לומד כרגע pt וזה היה חלק מכך רק שזה הסתבך לי(מקווה שהבנתי את השאלה)
אל תיקח ללב, אף אחד לא נולד עם ידע,
אבל התכוונתי לומר ש-PT זה שלב שני אחרי שמכירים את המחשב בצורה יסודית, מתוך השאלה שלך ניכר שיש לך מה להשתלם בדברים יותר בסיסיים.
אבל שוב, אף אחד לא נולד עם ידע, רק שים לב להשתלם בידע מקיף של טכנאות מחשבים במקביל ללימודי ה-PT@Android אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס:
אין לי כונן cd אפשרי גם עם אונקי נכון?
לא התכוונתי כלל ל-CD אמיתי אלא לקובץ תמונה של CD שאתה מכניס לכונן הוירטואלי של המכונה הוירטואלית, הכל פה בעולם הוירטואלי
במחשב אמיתי, כמובן עושים את זה עם דיסק און קי, (במחשבים ישנים עשו את זה עם CD אבל זה איטי מאוד)
-
לא התכוונתי כלל ל-CD אמיתי אלא לקובץ תמונה של CD שאתה מכניס לכונן הוירטואלי של המכונה הוירטואלית, הכל פה בעולם הוירטואלי
אה אוקיי את השיטה הזו אני חושב שאני מכיר
כך?
אני יכול לשים גם וונידוס או אובונטו?
כי את הקאלי יש לי בקובץ ova -
@Android אמור להיות לך גישה לקבצי מערכת של מערכת ההפעלה מבחוץ (כמו מתי שאתה מתקין ווינדוס חדש על מחשב שכבר מותקן לך ווינדוס) תחפש שם את הקובץ
תוכל לערוך את הקובץ: boot/grub.cfg/
-
@משתמש-תמים במה טעיתי?
-
@משתמש-תמים אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס:
@Android תנסה cd / המערכת הפעלה של קאלי לינוקס לא אמורה להיות בתוך תיקיית הבית שלך שלשם אתה עובר עם cd ~
-
@משתמש-תמים אכן מה שכתבת לא נכון
כי אם כותבים נתיב אבסלוטי (כזה שמתחיל עם סלאש
/
) אין הבדל באיזה תקייה אתה נמצאהתשובה הנכונה היא שצריך קודם להגיד למערכת ההפעלה לעשות mount לדיסק הקשיח הוירטואלי, הכי קל הוא דרך הממשק הגרפי,
אח"כ הדיסק יהיה תחת נתיב כמוmnt/
אוmedia/
ולא ישירות תחת/