SMS
-
יש לי בעיה עם וואצאפ שעל המחשב, מישום מה חשבון הוואצאפ שלי נחסם ומסכים לשלוח לי קוד אימות לפלא' הכשר שלי רק ב SMS לא יעזור לי שום מספר וירטואלי אחר....
חיבב עזרה דחוףף
ניסיתי אולי לנייד את המספר לקומה הלא כשרה ולא הצלחתי.
יש אפשרות לפרוץ אולי את הסים?
זה ממש דחוףף -
יש לי בעיה עם וואצאפ שעל המחשב, מישום מה חשבון הוואצאפ שלי נחסם ומסכים לשלוח לי קוד אימות לפלא' הכשר שלי רק ב SMS לא יעזור לי שום מספר וירטואלי אחר....
חיבב עזרה דחוףף
ניסיתי אולי לנייד את המספר לקומה הלא כשרה ולא הצלחתי.
יש אפשרות לפרוץ אולי את הסים?
זה ממש דחוףף@לכאורה תנייד לגולן
אאל"ט הוא מקבל קוד אימות בSMS -
@לכאורה תנייד לגולן
אאל"ט הוא מקבל קוד אימות בSMS@A0533057932 ואיך אני אדע? בחנות פלאפונים ידעו לומר לי? או שעלי להתקשר לגולן?
-
@A0533057932 ואיך אני אדע? בחנות פלאפונים ידעו לומר לי? או שעלי להתקשר לגולן?
@לכאורה אני לא רוצה לקחת אחריות על בזבוז 50 שקל של עלות הסים
אבל אני מקבל SMS של אימות של וואצפ למספר בגולן -
@לכאורה אני לא רוצה לקחת אחריות על בזבוז 50 שקל של עלות הסים
אבל אני מקבל SMS של אימות של וואצפ למספר בגולן@A0533057932 זה גם תלוי במכשיר ברמת סים זה תומך בקבלת sms עסקי
-
@A0533057932 זה גם תלוי במכשיר ברמת סים זה תומך בקבלת sms עסקי
@משתמש-תמים אני חושב שזה פשוט לא חסום לקבלת SMS בכלל
יש רק את החסימה מפני שליחה של שאר החברות
כלומר שמסלקום לא ניתן לשלוח למספר כשר וכד' -
@משתמש-תמים אני חושב שזה פשוט לא חסום לקבלת SMS בכלל
יש רק את החסימה מפני שליחה של שאר החברות
כלומר שמסלקום לא ניתן לשלוח למספר כשר וכד'@A0533057932 בc2 כשר זה מקבל רק מחברות (בדקתי בעבר) אז כנראה כן יש הבדל. לפחות לגבי מכשיר כשר (רוב המכשירים הכשרים כמובן לא תומכים בכלל בsms בc2 יש באג בענין).
-
@A0533057932 בc2 כשר זה מקבל רק מחברות (בדקתי בעבר) אז כנראה כן יש הבדל. לפחות לגבי מכשיר כשר (רוב המכשירים הכשרים כמובן לא תומכים בכלל בsms בc2 יש באג בענין).
@משתמש-תמים לא הבנתי מה הקשר למכשיר?
-
D dovid העביר נושא זה מ- תוכנה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות