windows 11 | שינוי גופן המערכת
-
שלום וברכה
התקנתי על המחשב שלי את wundows 11 מה שמאוד מפריע לי, הוא הפונט, הוא דק כזה, וקשה לי לקרוא בו
אמנם יהיו כאלו שיאשימו אותי בכך שאני משתמש במחשב קטן יחסית (12.5 אינץ'), אך אינני מקבל את האשמה הרי התשמשתי במערכת של וינדוס 10 במחשב הזה והכל היה טוב, למה כאן זה לא יכול להיות??
ניסיתי לשנות את התצוגה ל130 אחוז, ולשנות את גודל הפונט, אך לא הצלחתי להגיע למשהו שמניח את דעתי.
הפיתרון שבינתיים חשבתי לשנות את הפונט ברירת מחדל של המערכת, לפונט של וינדוס 10, השאלה איך עושים את זה.
-
@פלורידה אמר בwindows 11 | שינוי גופן המערכת:
שלום וברכה
התקנתי על המחשב שלי את wundows 11 מה שמאוד מפריע לי, הוא הפונט, הוא דק כזה, וקשה לי לקרוא בו
אמנם יהיו כאלו שיאשימו אותי בכך שאני משתמש במחשב קטן יחסית (12.5 אינץ'), אך אינני מקבל את האשמה הרי התשמשתי במערכת של וינדוס 10 במחשב הזה והכל היה טוב, למה כאן זה לא יכול להיות??
ניסיתי לשנות את התצוגה ל130 אחוז, ולשנות את גודל הפונט, אך לא הצלחתי להגיע למשהו שמניח את דעתי.
הפיתרון שבינתיים חשבתי לשנות את הפונט ברירת מחדל של המערכת, לפונט של וינדוס 10, השאלה איך עושים את זה.
אתה יכול להגדיל את הטקסט ע"י
הגדרות,נגישות,גודל טקסט -
אכן השתפר משמעותית.
ולגופה של שאלה:
מצאתי שיש דרך לשנות בריגסטרי את הגופן ברירת מחדל בוינ' 10
ליצור קובץ רגסטרי עם הקוד הבא, (ולשנות את שם הפונט)
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Fonts] "Segoe UI (TrueType)" = "" "Segoe UI Bold (TrueType)" = "" "Segoe UI Bold Italic (TrueType)" = "" "Segoe UI Italic (TrueType)" = "" "Segoe UI Light (TrueType)" = "" "Segoe UI Semibold (TrueType)" = "" "Segoe UI Symbol (TrueType)" = "" [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ FontSubstitutes] "Segoe UI" = "ENTER-NEW-FONT-NAME"
והקוד הזה כדי להחזיר את הברירת מחדל של וינדוס 10
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Fonts] "Segoe UI (TrueType)" = "segoeui.ttf"" Segoe UI Black (TrueType) "="follow.ttf"" Segoe UI Black Italic (TrueType) "="Seguibli.ttf"" Segoe UI Bold (TrueType) "="segoeuib.ttf"" Segoe UI Bold Italic (TrueType) "="segoeuiz.ttf"" Segoe UI Emoji (TrueType) "="followmj.ttf"" Segoe UI Historic (TrueType) "="Seguihis.ttf"" Segoe UI Italic (TrueType) "="segoeuii.ttf"" Segoe UI Light (TrueType) "="segoeuil.ttf"" Segoe UI Light Italic (TrueType) "="Seguili.ttf"" Segoe UI Semibold (TrueType) "="follow.ttf"" Segoe UI Semibold Italic (TrueType) "="Seguisbi.ttf"" Segoe UI Semilight (TrueType) "="segoeuisl.ttf"" Segoe UI Semilight Italic (TrueType) "="Seguisli.ttf"" Segoe UI Symbol (TrueType) "="Seguisym.ttf"" Segoe MDL2 Assets (TrueType) "=" segmdl2.ttf "" Segoe Print (TrueType) "="segoepr.ttf"" Segoe Print Bold (TrueType) "="segoeprb.ttf"" Segoe Script (TrueType) "="segoesc.ttf"" Segoe Script Bold (TrueType) "="segoescb.ttf"[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ FontSubstitutes]" Segoe UI "= -
אני מבין שלא אוכל להשתמש בקוד השני לוינ' 11 לפני שאני אתקין את הגופנים שכתובים בקוד, אפשר להשיג את ערכת הגופנים הזו ללא תשלום?
-
אפשר להשיג את ערכת הגופנים הזו ללא תשלום?
segoe-ui-4-cufonfonts.zip
מקור:
https://www.dafontfree.io/segoe-ui-font/ -
@יוסי-מחשבים אמר בwindows 11 | שינוי גופן המערכת:
אפשר להשיג את ערכת הגופנים הזו ללא תשלום?
segoe-ui-4-cufonfonts.zip
מקור:
https://www.dafontfree.io/segoe-ui-font/יישר כח
בקוד שהבאתי ישנם עוד כמה גופנים, גם אותם חייבים להתקין?
-
פוסט זה נמחק!