כספת עם סיסמאות מרובות
-
לאחר שלא מצאתי כספת ביומטרית שתענה על כל דרישותיי, ואלו שבאמזון בעיתיים מבחינת הדירוג, יש שם תלונות שלא מוצאות חן בעיניי,
חשבתי אולי אפשר לקנות בנפרד מעין מנעול שעובד על זיהוי של טביעת אצבע ולחבר אותו לכספת קיימת,
כמו שאנחנו מכירים מהדלתות שנעולות במנעול מגנט ועם צ'יפ פותחים את הדלת.
מה אתם אומרים?
משהו כמו זה -
@שוהם307 אמר בכספת עם סיסמאות מרובות:
אלו שבאמזון בעיתיים מבחינת הדירוג, יש שם תלונות שלא מוצאות חן בעיניי
אני רק אומר באופן כללי, יכול להיות שבמקרה שלך זה שונה -
מתוך ניסיון באמזון, כל מוצר טוב ונורמטיבי אבל לא פופולרי והמוני במיוחד, מכיל 40-60 אחוזים של תלונות.
מתוך התלונות תמיד יש דברים הזויים של אנשים שלא ידעו איך לפתוח את החבילה או שהם פעלו לפי ההוראות המדוייקות של מכשיר אחר. חוץ מזה לכל חברה יש מוצרים תקולים, לקוח שקיבל אותם לא יוותר על השארת פידבק לוחמני במיוחד בניגוד להרבה שקיבלו מכשיר טוב שלא ממש מצאו את הזמן לכתוב את ההיפך בהתלהבות. -
@dovid אמר בכספת עם סיסמאות מרובות:
מתוך ניסיון באמזון, כל מוצר טוב ונורמטיבי אבל לא פופולרי והמוני במיוחד, מכיל 40-60 אחוזים של תלונות.
מתוך התלונות תמיד יש דברים הזויים של אנשים שלא ידעו איך לפתוח את החבילה או שהם פעלו לפי ההוראות המדוייקות של מכשיר אחר. חוץ מזה לכל חברה יש מוצרים תקולים, לקוח שקיבל אותם לא יוותר על השארת פידבק לוחמני במיוחד בניגוד להרבה שקיבלו מכשיר טוב שלא ממש מצאו את הזמן לכתוב את ההיפך בהתלהבות.למה זה משתנה במוצר פופולרי יותר?!
-
@one1010 קודם כל זה המציאות.
תחפש משהו לא רגיל, ותראה שאין יותר מ60 אחוז שנתנו חמש כוכבים.
הסברים יש לי כמה, למשל שדברים פופולריים אנשים יודעים איך לתפעל, אם יש בעיה הם שואלים את החבר, וגם הם חווים את המוצר מחמש חברות שונות והייחס שלהם ל"טוב" ו"רע" הוא לא יחסי לציפיות אלא לשוק.
ההסבר הזה זה לא מכסה את כל המקרים שפגשתי, אז כנראה שיש עוד הסברים. אולי האחוז של האנשים שנותנים פידבק חיובי הוא קטן, אבל אחרי שיש כמה זה סוחף פידבקים אחרים, אין לי מושג.