תור למשרד הפנים
-
@יודוש אמר בתור למשרד הפנים:
מישהו יודע איך אפשר לזרז תור במשרד הפנים
פשוט באתר אין תורים
רק לעוד חודשיים ויותר אפילואשמח אם כל תגובה
בגדול שמעתי שיטה, תגיע למשרד הפנים עם ספח קרוע, תבקש להיכנס להדפיס את הספח, הם צריכים להכניס אותך גם בלי תור, ואם תגיע על הבוקר, תוכל לראות שתמיד יש כאלה שמפספסים את התור שלהם כי זה על הבוקר (8-9) ואז תעמוד בתור ותשתחל לאחת העמדות ותבקש שזה דחוף וכו'
מקווה שעזרתי
-
@יודוש אתה יכול לנסות את http://Picktimebot.com/
השבוע קבעתי דרך זה תור מהיום למחר.
אבל זה לא היה פשוט.יש לו ערוץ בטלגרם שמקפיץ הודעות על תורים פנויים. ביום שישי הוא הודיע שהוא מפסיק לשלוח לשם התראות מאחר שהערוץ מכיל כבר מעל 18 אלף רשומים וזה פחות אפקטיבי, אבל האתר שלו מצליח לקבוע תור לבד, וזה אכן הצליח לקבוע לי תור לבד. אני אישית ביטלתי אותו כי הוא היה רחוק לי והצלחתי לקבוע תור על ידי מעקב של יום שלב על הערוץ בטלגרם וכל פעם שיש מיקום רלוונטי ישר לקבוע. זה לא פשוט כי התורות נתפסים בשניות, אבל במקרה שלך זה כבר ממש לא רלוונטי כי הוא הפסיק לשלוח התראות לטלגרם אז נשאר לך רק להמתין לרובוט.
בנוגע לפחד שלך לפדיחות, ממי בדיוק אתה מתפדח? אתה רוצה תור או לא להפדח? בנוגע לעצם הרעיון של להגיע בלי תור אם זה יעבוד או לא - אני לא יודע. אבל אני תפסתי תור ביום שלישי שבוע שעבר ליום רביעי בלשכה בתל-אביב ושם בכניסה יש שומרים ליד המכונה של קבלת מספר ומי שאין לו תור פשוט לא מכניסים אותו. אבל אם אתה מגיע ישר בפתיחה - אולי כן יכניסו. לא יכול לומר מניסיון.
-
@שמואל4 אנחנו היינו צריכים תור דחוף, אשתי הלכה למשרד בקרית ספר על הבוקר כשפתחו, וב"ה הכניסו אותה וטיפלו במה שהיה צריך.
שמעתי שיש חילונים שמגיעים לקרית ספר, כי ידוע שכאן יותר קל להיכנס.
אגב, היא הגיעה שם יומיים לפני זה, באמצע היום, והשומר אמר לה שאין מצב להיכנס בלי תור גם בבוקר. אבל לא התייאשה וחזרה בבוקר וכאמור ב"ה נכנסה מיד. -
@יודוש אמר בתור למשרד הפנים:
מישהו יודע איך אפשר לזרז תור במשרד הפנים
פשוט באתר אין תורים
רק לעוד חודשיים ויותר אפילואשמח אם כל תגובה
מניסיון אם תגיע מוקדם יש סיכוי שיתנו לך להיכנס במידה ויהיה זמן. (הסיכון הוא סה"כ לשבת שעתיים ולחזור בלי כלום).
העצה השניה היותר מומלצת (מניסיון) תקבע תור לנוף הגליל/עפולה שם התור קצר יותר.
אמנם נסיעה ארוכה אבל במקרים דחופים לי זה היה שווה -