איפוס קילומטראז'
-
@shraga אמר באיפוס קילומטראז':
@מעלה-ומוריד
לכאורה (איום) תביעה בבית משפט לתביעות קטנות עם היתר רב כמובן.@dovid אמר באיפוס קילומטראז':
אבל יכול להיות שהכל בתום לב.
מה טענתו?זה באמת החשש, איזה קייס יש לתביעה כזו?
יש צילום מסך של המודעה ביד 2 שם כתוב 113000 ק"מ
אין חוזה, אין הקלטותוגם השאלה היא אם תום לב הוא טענה גם כלפי ביטול עיסקה או רק אם מחפשים לקנוס אותו
-
בינתיים מבירור אצל סוחר אחר אמר לי שכל סוחר יתן ביטול עסקה על קניה כזו, וימכור לפראייר הבא
מקוה מאד שכך יקרה בפועל
בינתיים עוד לא דיברו איתומה בעצם יכול למנוע ממנו לומר שהצהיר על כך במפורש בעת ביצוע העיסקה?
-
עדכון:
אכן, מיד הסכים הסוחר על ביטול עסקה, או טרייד אין עתידי בהתחייבות לפי אחרוזים מהמחירון ששולמו כעת.
(מהקלטת השיחה עמו משמע שידע קודם לכן על הנתונים במשומשת על האיפוס כך שיש גם סיי נגדו).
מלבד זאת, סוחר מחוייב על פי חוק להחתים על טופס גילוי נאות על היסטוריית הרכב. אי החתמה או עיוות בנתונים - עילה לביטול עסקה.
בפועל בדרך לא דרך קיבלנו נתונים מחברת הליסינג שהרכב יצא מהם עם 192,000 ק"מ!
האיפוס נעשה בחודש שבו נקנה הרכב מהליסינג על ידי סוחר א' (לפי הנתונים במשומשת) לאחר חודש מכר לסוחר ב', שלאחר חודש מכר לסוחר ג' מיודענו, כך שלא הסוחר האחרון ביצע האיפוס.
-
@מעלה-ומוריד זה קצת מוזר הסיפור הזה כי רכב שעושה בשלוש וחצי שנים מעל 200,000 ק"מ אמורים לראות את זה על המכלולים של הרכב, ודאי בבדיקה במוסך לפני קנייה
אגב באיזה רכב מדובר? -
@קינג-קומפיוטר פריוס פלוס, אולי זה מתרץ את השאלה
-
מישהו בכלל יכול להגיד לי, איך מאפסים קילומטר'ז,
הטסטר לא רואה שזה ירד?? -
@mdy אמר באיפוס קילומטראז':
כל הסיפור לא ברור
אולי כי לא קראת אותו
@מעלה-ומוריד אמר באיפוס קילומטראז':
והתברר שבטסט שנעשה ב12/2021 הרכב היה עם 179000 ק"מ ואילו בטסט שנעשה משום מה ב3/2022 הקילומטראז' עמד על 112500
-
@בן-שמעון אמר באיפוס קילומטראז':
מישהו בכלל יכול להגיד לי, איך מאפסים קילומטר'ז,
הטסטר לא רואה שזה ירד??עולות בדעתי כמה אפשרויות, או טסטר משוחד, או טסטר עם ראש קטן שלא מסתכל ברשיון הקודם אלא רק רושם מה שכתוב כעת ברכב, או שזה מה שעושה גם טסטר עם ראש גדול
בבדיקת מכון לא נכנסים לנישה הזו כלל, וכמובן שנעשתה בדיקת מכון
-
@מעלה-ומוריד דווקא קראתי כנראה פיספסתי. סליחה!