מצב קיצורי Alt באופיס
-
שלום חברים יקרים מפנינים
יוצא לי פעמים רבות לעבור מוורד לחלונות אחרים עם הקיצור Alt +Tab
אבל ישנה תופעה מנכססת שכשאני חוזר לוורד, פעמים רבות אני מגיע ישר למצב של קיצורי מקלדת, שמופיע על ידי Alt
יכול להיות שמשהו בלחיצה העצבנית שלי על ה Alt +Tab משאיר את ה Alt גם לפעול לבדו מלבד המטרה המשותפת עם ה Tabאני מחפש איך לבטל את מצב קיצורי המקלדת הלזה, שבין כך איני משתמש בו מעולם.
צ'כויח
-
פוסט זה נמחק!
-
שלום חברים יקרים מפנינים
אבל ישנה תופעה מנכססת שכשאני חוזר לוורד, פעמים רבות אני מגיע ישר למצב של קיצורי מקלדת, שמופיע על ידי Alt
יכול להיות שמשהו בלחיצה העצבנית שלי על ה Alt +Tab משאיר את ה Alt גם לפעול לבדו מלבד המטרה המשותפת עם ה Tabאני מחפש איך לבטל את מצב קיצורי המקלדת הלזה, שבין כך איני משתמש בו מעולם.
צ'כויח
אתה מתאר שהלחיצה שלך על Alt+Tab היא "עצבנית" - אולי תוכל לפרט?
-
שלום חברים יקרים מפנינים
צ'כויח
יש כאן מקרה דומה לשלך ופתרון כיצד להסתיר את זה
https://superuser.com/a/1125342 -
-
יש כאן מקרה דומה לשלך ופתרון כיצד להסתיר את זה
https://superuser.com/a/1125342@בערל אוקיי אחרי שהבנתי שקוראים לזה KeyTips חיפשתי ונראה שאין דרך להשבית, וזה באמת נורא ואיום - קישור - קישור
@NoamAnisfeld אמר במצב קיצורי Alt באופיס:
תראה תיאור שחוזר על עצמו בכל הפורומים במרחב, ואני מזדהה עם כל מילה
-
פוסט זה נמחק! -
ב stack overflow וגם כאן מובאים פתרונות, אך לצערי אינני מבין אותם. אודה מאד למי שיעזור לי בעניין.
-
ב stack overflow וגם כאן מובאים פתרונות, אך לצערי אינני מבין אותם. אודה מאד למי שיעזור לי בעניין.
@מעלה-ומוריד ראיתי שיש לך תוספים כגון 'עורך', 'שימוש חוזר בקבצים', רגישות'.
איך אני מוסיף את זה? יש לי גם 365.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות