-
@מנצפכ סיפור מוזר מאוד. בדקתי היטב, ו:
- הפלט שגוגל סקריפט מחזיר תקין לגמרי
- ימות שולחים את הבקשה (עשיתי שגוגל סקריפט ישלח למייל את הrequest עם JSON.stringify, והבקשה בהחלט מתקבלת כרגיל).
לא ברור איפה זה מתפקשש
מה שרק מעצים את המוזרות, זה שכאשר אני מתווך את הבקשה לגוגל סקריפט דרך פרוקסי שמאפשר cors זה תקין לגמרי, אבל זה ממש לא אמור להיות קשור... -
@מנצפכ שמריצים את מה שהבאת בדפדפן התגובה היא תקינה אבל יש 302 לדף אחר. זה ברור שזה לא טוב.
שמריצים ב CURL, שזה יותר קרוב לאיך שימות המשיח פונים, בכלל מקבלים 403:
אני לא מכיר את גוגל סקריפט אבל ברור שלפי שתי הבדיקות זה לא יעבוד לך בימות המשיח.
-
@שמואל4 אמר בהתחברות ל API של ימות המשיח דרך גוגל סקריפט:
@מנצפכ שמריצים את מה שהבאת בדפדפן התגובה היא תקינה אבל יש 302 לדף אחר. זה ברור שזה לא טוב.
שמריצים ב CURL שזה יותר קרוב לאיך שימות המשיח פונים בכלל מקבלים 403:
אני לא מכיר את גוגל סקריפט אבל ברור שלפי שתי הבדיקות זה לא יעבוד לך בימות המשיח.
תוכל להסביר לי?
אני לא הבנתי מה עשית ומה התוצאות -
@מנצפכ אמר בהתחברות ל API של ימות המשיח דרך גוגל סקריפט:
יש סיכוי להסבר?
איזה חלק לא הבנת? כתבתי דברים מאד ברורים.
אם אני נכנס לקישור ששלחת דרך הדפדפן - התגובה אמנם תקינה ונקיה אבל היא מגיעה אחרי (כמה) 302 - זה אומר שהדף מופנה לדף אחר.
שאני פונה בCURL שזה אומר שאני מקבל תגובה נטו של מה שהקישור שביקשתי נותן - אני מקבל 403 - הגישה נדחתה. על פניו בגלל חסימה כל שהיא מצד גוגל, אולי של ה Agent.אני לא חושב שגוגל סקריפט מיועד שתשתמש בו בתור שרת של API.
-
@מנצפך בהרצה ב CURL עך -L (שזה אומר להתיר הפניות וכדו')
זה עובדcurl -L https://script.google.com/macros/s/AKfycbyeJoQu8TjEU429hUw3qNr2UEj7fEzV1cGzUF8XsvOee7JbSaBZtVbvRw38AuTEzx40/exec go_to_folder=1
אולי כדאי לבדוק לאן זה מפנה בשורה התחתונה ואת הכתובת ההיא לשים בשלוחה
-
@יוס אמר בהתחברות ל API של ימות המשיח דרך גוגל סקריפט:
אולי כדאי לבדוק לאן זה מפנה בשורה התחתונה ואת הכתובת ההיא לשים בשלוחה
מסתבר שזה לא כתובת שתמיד שולחת את מה שהגדרתי אלא משהו שפועל בעקבות הכתובת הראשונה וגם ייתכן שזה כתובות אקראיות
אם נניח שזה לא ככה זה אמנם דבר שיועיל הרבה
אבל במקרה שלי אני רוצה לבצע שליחת מיילים ולכן אני צריך גם לשלוח נתונים לגוגל סקריפט. והכוונה שגוגל סקריפט 'ישאל' את הקו מה לשלוח במייל וע"פ התשובה הוא יישלח מייל -
@dovid אמר בהתחברות ל API של ימות המשיח דרך גוגל סקריפט:
זו התנהגות מכוונת של גוגל.
בפריסה של הסקריפט יש אפשרות של web app ויש אפשרות של api executable, ולא הבנתי מה ההבדל, כעת אני מבין.
בפריסה מסוג api הם מצריכים שיוך לפרוייקט של google cloud.לכאורה צריך להתייאש
יש למישהו בכל זאת איזה רעיון איך אני יכול לדחוף לסקריפט נתונים מהמערכת?
אבל לא מספיק לי רק לשלוח נתונים לסקריפט שזה אפשרי. אני צריך שהמערכת תקבל פקודה להקשות של הטקסט
(אם לא תהיה לי שום אפשרות אני יעשה כתיבה לקובץ פנימי ymgr ואח"כ שליחה לסקריפט) -
בפריסה של הסקריפט יש אפשרות של web app ויש אפשרות של api executable, ולא הבנתי מה ההבדל, כעת אני מבין.
למה? תנסה לפרוס כapi:
זה אמנם טיפלה מסובך ומחייב פתיחת חשבון ופרוייקט בgoogle cloud אבל זה יותר קל מלהתייאש.
חוץ מזה יש באמת עוד שירותים, עם קצת עזרה ממפצחים תוכל להקים שרת בheruko (אולי יבוא חברמן וילמד אותך איך להשתמש בפונקציית ענן חינמית כל שהיא). -
למה? תנסה לפרוס כapi:
זה אמנם טיפלה מסובך ומחייב פתיחת חשבון ופרוייקט בgoogle cloud אבל זה יותר קל מלהתייאש.
אני מחפש משהו חינמי