שעון חכם שלא מצריך סמארטפון|בקשת מידע
-
לא בדיוק מצאתי קטגוריה מתאימה אז שמתי ב"ברירת מחדל"
אם המקום הוא בקטגוריה אחרת אשמח אם המנהלים יעבירו את זה.אני זקוק לווצאפ נגיש אבל לא רוצה להחזיק בשביל זה סמארטפון עליי כל הזמן,
במקום לבנות קו טלפוני שיעביר לי את ההודעות לווצאפ, או שאשלח דרכו הודעות, חשבתי על כיוון של לקחת שעון חכם אנדרואיד תומך סים, ועדיף לגוגל פליי, ולהתקין עליו ווצאפ, וככה אני יקרא ויגיב להודעות, השאלה היא האם יש כזה דבר בנמצא, לקנות בארץ (לא להזמין) ולא מחיר בשמיים.דרישות סף:
אנדרואיד 5+
2 גיגה ראם.
אופציה לקרוא ולהגיב להודעות.
שיתחבר לווצאפ ווב (חובה מצלמה בשעון).
תמיכה בסים.
וכמובן שיהיה גם סינכרון לדרייב של הווצאפ.דרישות עדיפות:
גוגל פליי.
שירותי גוגל מלאים.
דרייב לגיבוי הצאטים.
עד 500 ש"ח.תוך כדי שאני כותב את זה עלה בי המחשבה:
א) אני יכול לקנות שיאומי חצי טאצ ולהשתמש איתו בתור טלפון וזהו.
(מעדיף שלא...)ב) מה שאני דורש לא נשמע אפילו לי הגיוני שיהיה שעון עם כל הדרישות ועוד שיהיה עד 500 ש"ח. אולי בכל זאת צריך להקים קו טלפוני וזהו.
בכל אופן חשוב לי לדעת האם מישהו מכיר ויודע על שעון כזה. -
@צבי-ש כתבת שאתה לא רוצה להזמין, אבל אני יודע שיש בעלי אקספרס באזור ה400~600 ש"ח, ואפילו כאלו שנראים כמו שעונים אברכיים.
אבל אם הרעיון שלך הוא שלא תקח איתך לכל מקום את הוואסטפ, אז איך שעון חכם אמור לפתור לך את זה? נראה לי שזה עוד יותר גרוע.
למשל זה:
https://he.aliexpress.com/item/1005004280209986.html -
@חגי אמר בשעון חכם שלא מצריך סמארטפון|בקשת מידע:
אבל אם הרעיון שלך הוא שלא תקח איתך לכל מקום את הוואסטפ, אז איך שעון חכם אמור לפתור לך את זה? נראה לי שזה עוד יותר גרוע.
הרעיון שלי הוא לא לקחת את הסמארטפון, לא לא לקחת את הווצאפ.
(זה ווצאפ של העבודה שחוב שאתעדכן אונליין, אין שם קבוצות מיותרת וכו') -
לכאו' אתה יכול לקחת פלאפון qin s1 מוכשר שיש בו רק וואטסאפ (זכור לי שראיתי כזה במרשתת איפשהו),
גם נראה לי שיש whatsapp במכשירי KaiOS.נראה לי שהרעיון של השעון זה לצאת קירח מכאן ומכאן, זה לא יהיה לך נוח לוואטסאפ, ובפועל אתה תחזיק סמארטפון.
הבעיה שאין ווב
-
@A0533057932
דווקא הqin שיש עליהם רק וואטסאפ זה נראה לי פיתרון כללי ממש טוב למי שלא רוצה סמארטפון וצריך רק וואטסאפ.אציין פה שכן שלי שהוא משלוחן, הוא רצה לעבוד חברות שליחויות גדולות, אבל הן עובדות רק עם וואטסאפ, הוא שאל את הרב שלו אם להחזיק מכשיר שהוא רק וואטסאפ, והרב שלו אמר לו שימשיך כך, והקב"ה ישלח לו פרנסה.
ומאז ועד היום הוא מקבל את העבודות לפלאפון הכשר שלו, ולא חסרות לו עבודות בלי עין הרע.לא באתי לומר בזה שכולם יכולים להסתדר בלי וואטסאפ, רק להביא סיפור מחזק.
-
@A0533057932
דווקא הqin שיש עליהם רק וואטסאפ זה נראה לי פיתרון כללי ממש טוב למי שלא רוצה סמארטפון וצריך רק וואטסאפ.אציין פה שכן שלי שהוא משלוחן, הוא רצה לעבוד חברות שליחויות גדולות, אבל הן עובדות רק עם וואטסאפ, הוא שאל את הרב שלו אם להחזיק מכשיר שהוא רק וואטסאפ, והרב שלו אמר לו שימשיך כך, והקב"ה ישלח לו פרנסה.
ומאז ועד היום הוא מקבל את העבודות לפלאפון הכשר שלו, ולא חסרות לו עבודות בלי עין הרע.לא באתי לומר בזה שכולם יכולים להסתדר בלי וואטסאפ, רק להביא סיפור מחזק.
אתה צודק
אבל זה לא רלוונטי לשואל