wake on lan לא מצליח להדליק מחשב מרחוק
-
אני מנסה להשתמש בתוכנה של nirsoft בשביל להדליק מחשב מרחוק (מחוץ לרשת הפנימית) אך ללא הצלחה
במפרט של המחשב כתוב: WOL (Wake on LAN) From Sleep: Shipped Enabled When Operating on Ac Power Onlyאלו הנתונים של המחשב בביוס, נדרש עוד משהו ?

-
@upsilon01 אמר בwake on lan לא מצליח להדליק מחשב מרחוק:
א"א מלהדליק מחשב מרחוק כשאתה לא באותה רשת
אלא אם כן עשית הפנית פורטים לברודקאסטעשיתי הפניית פורטים רגילה של פורט 9 (שהבנתי שהוא השירות של זה ?!) לכתובת IP, אבל לאחמכ חשבתי שזה לא הגיוני כי אין למחשב כתובת כשהוא מכובה. אני משתמש בנתב שלבזק. מה האפשרויות שלי ?
-
@avramk אמר
אבל לאחמכ חשבתי שזה לא הגיוני כי אין למחשב כתובת כשהוא מכובה. אני משתמש בנתב שלבזק. מה האפשרויות שלי ?
נסה שוב להבין את כוונת @upsilon01
הפנית פורטים לברודקאסט
אם המשפט הנ"ל אינו אומר לך דבר, למד על Broadcasting ועל MagicPacket ואז נסה להבין את המשפט דלהלן (מתוך Does Wake-on-LAN via WAN need port forwarding?)
The packets are sent to the special broadcast address of the LAN, so it will be received by all network-attached hosts, rather than by a specific host, The MAC address is used to identify the particular host that should "Wake Up"
-
@avramk אמר
אבל לאחמכ חשבתי שזה לא הגיוני כי אין למחשב כתובת כשהוא מכובה. אני משתמש בנתב שלבזק. מה האפשרויות שלי ?
נסה שוב להבין את כוונת @upsilon01
הפנית פורטים לברודקאסט
אם המשפט הנ"ל אינו אומר לך דבר, למד על Broadcasting ועל MagicPacket ואז נסה להבין את המשפט דלהלן (מתוך Does Wake-on-LAN via WAN need port forwarding?)
The packets are sent to the special broadcast address of the LAN, so it will be received by all network-attached hosts, rather than by a specific host, The MAC address is used to identify the particular host that should "Wake Up"
-
@רפאל מה זה ברואדקסאט אני יודע, אבל כיצד לעשות הפנייה כזו בנתבי b לא ניסיתי ואין לי מושג אם הם תומכים בכך. ולכן אני שואל..
-
תיצור הפניה לכתובת של ה broadcast לדוגמא 10.0.0.255
במקום ל IP של מחשב מסוים.שים לב שיש לזה השפעה על כל המחשבים ברשת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות