הורדה אוטומטית של קבצים ממייל ספציפי
-
אני צריך להוריד באופן אוטומטי קבצי שמע המגיעים בשרשור אחד
[יש את הסקריפט המובא כאן שמועיל רק אם מדובר בהודעות שונות]
לצורך הענין - הקלטת שיחות בימות המשיח, הכל מגיע באותו שרשור ואני צריך הורדה אוטומטית של הכל.
איך עושים את זה?
-
@מעלה-ומוריד אולי זה יעזור?
-
@צדיק-תמים יש שם פונקציה של הורדה אוטומטית?
כמדומני שצריך בכל פעם להוריד מחדש.
בסקריפט שהבאתי למעלה [ואני משתמש בו בהנאה מרובה לענין אחר] אם קיבלתי מייל עם קובץ הוא מיד מופיע אצלי בתיקיה ייעודית במחשב [על ידי גוגל דרייב לשולחן העבודה]. -
@מעלה-ומוריד כנראה שאין שם באמת, לא הבנתי קודם שאתה רוצה הורדה אוטומטית של כל מייל חדש אלא רק להוריד בבת אחת את כל הקבצים המצורפים.
-
@צדיק-תמים אגב, אני רואה שבכל מקרה לא יועיל לטווח ארוך
-
@מעלה-ומוריד מפעילים אימות דו שלבי (שאגב מומלץ מאוד גם בלי קשר) ואז מנפיקים סיסמה לאפליקציה.
סיסמה לאפליקציה היא קוד גישה בן 16 ספרות, שמעניק למכשיר או לאפליקציה ברמת אבטחה נמוכה הרשאת גישה לחשבון Google שלכם. ניתן להשתמש בסיסמאות לאפליקציות רק בחשבונות שהופעל בהם אימות דו-שלבי.
זה לא צפוי להתבטל לפי מה שידוע לי.
עריכה: ספציפית בתוכנה זו אין צורך בכך, כותבים כתובת מייל ובסיסמה מקשקשים משהו, ואז נפתח חלון שמעביר להענקת הרשאה לאפליקציה שלהם:
-
@צדיק-תמים איני מבין בזה, ואני מתרשם שיש לך את הידע: סקריפט שיפעיל את התוכנה, יכניס את הנתונים ויבצע את ההורדה, זה משהו ששייך לעשות בקל? [ז"א יש מה לבקש את זה לתועלת הרבים?]
-
@מעלה-ומוריד בדקתי שוב ויש אופציה מובנית בתוכנה הזו להגדיר הורדה אוטומטית (בחלק השמאלי, צריך לבחור כל כמה זמן זה יבדוק אוטומטית מחדש - כל רבע שעה, פעם בשעה, בעם ביום או כל X דקות):
עריכה: בדקתי וזה אכן עובד מעולה.
כמובן שצריך לסמן בלשונית Filters מה וממי בדיוק רוצים להוריד אוטומטית, כדי שזה לא יוריד כל קובץ שמתקבל. -
@צדיק-תמים איזה יופי. תודה רבה!
-
@מעלה-ומוריד אמר בהורדה אוטומטית של קבצים ממייל ספציפי:
בינתיים אגב, האוטומציה לא עובדת לי...
תעלה צילום מסך ממה שהגדרת בלשוניות
Options
ו-Filters
-
-
@מעלה-ומוריד בהפעלה ידנית:
הוא כן מזהה את הקבצים?
כמו כן תנסה להגדיר את זה לכל דקה:
ולעקוב האם אחרי דקה זה מנסה מעצמו לחפש, ואם כן הבעיה בהגדרות האחרות, ואם לא אז באמת זה משהו בתזמון האוטומטי -
@צדיק-תמים בהורדה ידנית הוא מזהה את הקבצים, ובתזמון של דקה באמת ניסה לחפש.
עריכה: מזעור התוכנה משאיר אותה ברקע, סגירתה משביתה אותה
כשהיא פועלת ברקע האוטומציה עולה יפה
תודה רבה -