MONGODB פורום nodeBB
-
@by6199 אמר בMONGODB פורום nodeBB:
ההגדרה מה שם השירות שהם נותנים פחות חשובה לי בשם יותר במשאבים.
אני יכול לציין שגם היכן שהפורום מאוחסן היום שהיא חברה שהומלצה כאן לא היה לה מושג איך לגעת בפורום.בחברה החדשה אומרים
הוא לא יעבוד כי הוא דורש מסד נתונים שנקרא mongodb. אין אופציה להתקין אחד כזה. זו התקנה לא סטנדרטית שלא משתמשים בה כמעט באף חברת אחסון.אנחנו לצורך העניין משתמשים ב mysql, שזה מסד הנתונים הכי משומש כיום.
אם יש לך אפשרות וידע לשנות את סוג המסד נתונים שבו המערכת שלך משתמשת ולהמיר את המסד נתונים הקיים ל- MYSQL, אז כן זה אפשרי.תכל'ס אפשרי? או מומלץ להעביר לשרת אחר את הפורום?
אתה לא עונה על הבעיה העיקרית
NODE החברה החדשה יודעת להריץ?
כי זה בעיה יותר גדולה ממסד הנתונים -
@A0533057932 אמר בMONGODB פורום nodeBB:
אני יכול לציין שגם היכן שהפורום מאוחסן היום שהיא חברה שהומלצה כאן לא היה לה מושג איך לגעת בפורום.בחברה החדשה אומרים
הוא לא יעבוד כי הוא דורש מסד נתונים שנקרא mongodb. אין אופציה להתקין אחד כזה. זו התקנה לא סטנדרטית שלא משתמשים בה כמעט באף חברת אחסון.אנחנו לצורך העניין משתמשים ב mysql, שזה מסד הנתונים הכי משומש כיום.
אם יש לך אפשרות וידע לשנות את סוג המסד נתונים שבו המערכת שלך משתמשת ולהמיר את המסד נתונים הקיים ל- MYSQL, אז כן זה אפשרי.תכל'ס אפשרי? או מומלץ להעביר לשרת אחר את הפורום?
כי זה בעיה יותר גדולה ממסד הנתוניםהם טוענים שהבעיה היא מסד הנתונים.
בממשק הניהול מופיע Nood
-
כי זה בעיה יותר גדולה ממסד הנתוניםהם טוענים שהבעיה היא מסד הנתונים.
בממשק הניהול מופיע Nood
אני הייתי משתמש בPostgreSQL
במיוחד אם אין המון חומר ישן להעביר ממונגו -
@by6199 בא נעשה סדר,
סביר מאוד שבמחיר שאתה משלם אתה מקבל שירות מצויין.
מדובר בחברה שיודעים לטפל רק בסטאק של אפאצ'י php וmysql? סבבה. זה אופייני לאירוח אתרים, וזה בכלל הטכנולוגיות שהכי רלוונטיות לוורדפרס בפרט ו/או לשנת 2010+- בכלל.
אבל מפה ועד לשתות את מה שהם אומרים לך, למשל שזה מסד חריג שאף אחד לא עובד איתו,
אתה הולך רחוק מאוד.
האם יש חברה שנתונת שירות של שרת מנוהל ברמה גבוהה, ותומכים בטכנולוגיות מודרניות? אני באמת לא יודע. -
@dovid אמר בMONGODB פורום nodeBB:
@by6199 בא נעשה סדר,
סביר מאוד שבמחיר שאתה משלם אתה מקבל שירות מצויין.
מדובר בחברה שיודעים לטפל רק בסטאק של אפאצ'י php וmysql? סבבה. זה אופייני לאירוח אתרים, וזה בכלל הטכנולוגיות שהכי רלוונטיות לוורדפרס בפרט ו/או לשנת 2010+- בכלל.טוענים שהשרת בנוי ומוגן גם מבחינת אבטחה שלא מאפשר דברים נוספים והם לא רוצים לפתוח ולהתחיל לשחק.
אבל מפה ועד לשתות את מה שהם אומרים לך, למשל שזה מסד חריג שאף אחד לא עובד איתו,
אתה הולך רחוק מאוד.אני בטוח שהמון משתמשים, יש עשרות אם לא מאות פורומים על הפלטפורמה רק בציבור שלנו.. השאלה היא כמה חברות שמנהלות שרתים נותנים את זה... להקים שרת בדיגיטלאושן או חברה אחרת בכמה דולרים, יש לי גם כמה כאלו, אבל בפרויקטים שונים קצת לא משהו שעלול להיות כל יום תקלה וצריך מישהו שיטפל.
האם יש חברה שנותנת שירות של שרת מנוהל ברמה גבוהה, ותומכים בטכנולוגיות מודרניות? אני באמת לא יודע.
זה מה ששוכנעתי, שגם החברה הקודמת לא ידעה איך להתעסק עם זה, והנוכחית בכלל לא תומכת
-
אני בטוח שהמון משתמשים, יש עשרות אם לא מאות פורומים על הפלטפורמה רק בציבור שלנו.. השאלה היא כמה חברות שמנהלות שרתים נותנים את זה...
אחדד, nodejs+mongodb זה לא רק פורומים, זה כל עולם השרתים כיום.
מה שדיברת זה nodebb זה מוצר חמוד שבנוי על הטכנולוגיות הנ"ל.
חברות אירוח אתרים מסורתיות לא תומכות בnodejs כי הוא פשוט לא בנוי לזה וגם לא נדרש כ"כ בקהל היעד של אותם חברות.
יש חברות שנותנות VPS עם שירות מלא, אבל כמדומני שזה מאות שקלים לחודש. -
@dovid אמר בMONGODB פורום nodeBB:
אני בטוח שהמון משתמשים, יש עשרות אם לא מאות פורומים על הפלטפורמה רק בציבור שלנו.. השאלה היא כמה חברות שמנהלות שרתים נותנים את זה...
אחדד, nodejs+mongodb זה לא רק פורומים, זה כל עולם השרתים כיום.
מה שדיברת זה nodebb זה מוצר חמוד שבנוי על הטכנולוגיות הנ"ל.
חברות אירוח אתרים מסורתיות לא תומכות בnodejs כי הוא פשוט לא בנוי לזה וגם לא נדרש כ"כ בקהל היעד של אותם חברות.
יש חברות שנותנות VPS עם שירות מלא, אבל כמדומני שזה מאות שקלים לחודש.לא משלם פחות.
המחיר בדרך כלל נובע מכמות משאבים בכל החברות שבדקתי, אם אתה מכיר חברה שתומכת אשמח לשמוע -
@by6199 האחסון הרשמי
WAS כמדומני
ויד עוד מבחר תוצאות בחיפוש אחר המילים NODEJS + MONGODB ארוח אתריםת'כלס אני לא מחפש לשכור שרת מיוחד רק לפורום ולשלם עליו מאות שקלים.
בנסיבות שנוצרו שהשרת לא תומך אני מחפש פתרון -
המחיר בדרך כלל נובע מכמות משאבים בכל החברות שבדקתי, אם אתה מכיר חברה שתומכת אשמח לשמוע
אני לא מכיר מקרוב אף אחת אבל יש באינטרנט המון.
תחפש VPS, כל חברה ישראלית כמעט נותנת את זה מביאה גם שירות עם מחיר מתאים (ללא שירות VPS ישראלי עם מפרט שכזה אמור לעלות 50 ש"ח).
תבדוק שיש גישת SSH או גישת ROOT שניהם בד"כ אומרים שאתה יכול להתקין מה שבא לך במקביל לשירות ותמיכה מאנשי החברה.
אני לא יודע מה איכות השירות ומה איכות החברות.