v-if, v-else-if, v-else ב-Vue (3)
-
טוב, אז אחרי כל הדיבורים וההצהרות
, התחלתי Vue 3. [למה 3? כי מצאתי לזה קורס טוב
]
אני לא מכיר את 2, וממילא אני לא יוכל לדעת בכל שאלה האם היא נוגעת רק ל3 או גם ל2...
ב-
v-if,v-else-if,v-else;
מה התפקיד שלv-else-if? המקבילה לכאורה בJS נייטיב זה:const a = 111; if (a < 1) { console.log("1<<"); } else if (a > 2 && a < 100) { console.log("10>>"); } else { console.log("hover!"); }אבל מה זה שייך פה, שזה נקבע לפי המידע שמוגדר בדאטה של האובייקט של Vue? ולא לפי תנאים שמוכנסים אליו ושם החישוב. החישוב אמור להתבצע באובייקט של הVue...
-
טוב, אז אחרי כל הדיבורים וההצהרות
, התחלתי Vue 3. [למה 3? כי מצאתי לזה קורס טוב
]
אני לא מכיר את 2, וממילא אני לא יוכל לדעת בכל שאלה האם היא נוגעת רק ל3 או גם ל2...
ב-
v-if,v-else-if,v-else;
מה התפקיד שלv-else-if? המקבילה לכאורה בJS נייטיב זה:const a = 111; if (a < 1) { console.log("1<<"); } else if (a > 2 && a < 100) { console.log("10>>"); } else { console.log("hover!"); }אבל מה זה שייך פה, שזה נקבע לפי המידע שמוגדר בדאטה של האובייקט של Vue? ולא לפי תנאים שמוכנסים אליו ושם החישוב. החישוב אמור להתבצע באובייקט של הVue...
@צדיק-תמים לעניות דעתי כל היעוד של
v-else-if(בדומה ל elseif הקיים בשפות אחרות), הוא לייפות את הקוד, ולחסוך הזחה מיותרת. ,תשווה בין:<div v-if="type === 'A'"> A </div> <div v-else-if="type === 'B'"> B </div>לעומת:
<div v-if="type === 'A'"> A </div> <div v-else> <div v-if="type === 'B'"> B </div> </div>
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות