-
כתבתי את הקוד הזה
@echo off echo --------- echo /sdcard/ echo --------- adb shell ls /sdcard/ echo ------------------------- echo What do you want to do? echo 1. Open folder echo 2. exit CHOICE /C 12 /M "Enter your choice:" if %errorlevel%==1 goto :start if %errorlevel%==2 exit :start set /p a="Which folder do you want to open? (for example: Music)" %=% cls echo ---------------------- echo /sdcard/%a% echo ---------------------- adb shell ls /sdcard/%a%/ echo ------------------------ echo What do you want to do? echo 1. Open folder echo 2. exit CHOICE /C 12 /M "Enter your choice:" if %errorlevel%==1 goto :startb if %errorlevel%==2 exit :startb set /p b="Which folder do you want to open? (for example: Music)" %=% cls echo ---------------------- echo /sdcard/%a%/%b%/ echo ---------------------- adb shell ls /sdcard/%a%/%b%/ echo -------------------------- pause
אני רוצה שיוכלו להמשיך לפתוח תיקיות.
כמובן, אני יכול להוסיף עוד משתנה (C) ולבצע עליו אותו דבר.
ואחר כך D
ואחר E
ואחר כך F
וכדו'.
האם יש דרך לעשות את זה יותר יעיל וקצר? וגם, הדרך שהצעתי קודם יעילה עד גבול מסויים... מעבר למספר האותיות והספרות שיש, זה כבר לא יעבוד.
חשבתי בכיוון של לולאות, אבל זה נראה שעובד רק עם מספרים -
@LindoorsOS אתה יכול להשתמש בפקודה GOTO שתקפוץ כל פעם מחדש להתחלה, ולהשתמש במשתמש יחיד בצורה הזו:
set/p a=%a%
וכדומה
-
@NH-LOCAL זה לא יעזור...
כי בפעם הראשונה הוא פותח את
sdcard/Music למשל.
ואז בפעם הבאה שהוא צריך לפתוח תיקיה, הוא כבר שם, אז הנתיב צריך להיות
sdcard/Muisc/LindoorsOS
וכן על זה הדרך....
אז אי אפשר שזה יהיה אותו משתנה
כי אז זה יהיה
sdcard/Music/
ובפעם הבאה
/sdcard/LindoorsOS
מבין?
בgoto אני יודע להשתמש, אבל זה לא יעזור כאן, אלא אם לא הבנתי אותך. -
מצ"ב כל הסקריפט.
כרגע אני פשוט תקוע על הבעיה הזו, ובגללה זה לא יוצא לפועל
WSA file explorer.bat -
@LindoorsOS לפי מה שכתבתי לך - אתה מכניס את המשתנה הקודם לתוך המשתנה החדש. כך שהמשתנה A לדוגמא יכול להכיל אינסוף של תיקיות משנה
-