תיעוד תוכן צפוי של ארגומנט אובייקט
-
אני כותב תיעוד לפונקציה שמעבירים אליה ארגומנט אחד שהוא אובייקט.
ניסיתי (לפי התיעוד) לכתוב תיעוד שמסביר מה אמור להיות בכל מפתח באובייקט:* @param {object} objectInfo מערך המידע על הסרטון הספציפי * @param {string} objectInfo.status סטטוס * @param {string} objectInfo.id מזהה סרטון * @param {string} objectInfo.title שם סרטון * @param {string} objectInfo.publishedAt תאריך סרטון (בפורמט ידידותי) * @param {string} objectInfo.ChannelName שם ערוץ של הסרטון * @param {number} index מספר סרטון מתוך המערך שבטיפול */ function jsonTest(objectInfo) { \\...אבל בריחוף מופיע רק סוג המפתח (סטרינג), ולא התיאור שלו:

אשמח לדעת איך כותבים בצורה שיופיע גם התיאור. -
אני כותב תיעוד לפונקציה שמעבירים אליה ארגומנט אחד שהוא אובייקט.
ניסיתי (לפי התיעוד) לכתוב תיעוד שמסביר מה אמור להיות בכל מפתח באובייקט:* @param {object} objectInfo מערך המידע על הסרטון הספציפי * @param {string} objectInfo.status סטטוס * @param {string} objectInfo.id מזהה סרטון * @param {string} objectInfo.title שם סרטון * @param {string} objectInfo.publishedAt תאריך סרטון (בפורמט ידידותי) * @param {string} objectInfo.ChannelName שם ערוץ של הסרטון * @param {number} index מספר סרטון מתוך המערך שבטיפול */ function jsonTest(objectInfo) { \\...אבל בריחוף מופיע רק סוג המפתח (סטרינג), ולא התיאור שלו:

אשמח לדעת איך כותבים בצורה שיופיע גם התיאור.@צדיק-תמים הצורה שכתבת אינה נכונה, כי הכפלת את הפרמטרים, והכל זה פרמטר אחד של אובייקט.
לגוף השאלה איך מפרטים את התוכן של האובייקט הצפוי - גם אני נתקלתי בה ולא הצלחתי למצוא לה פתרון, אשמח לשמוע אם למישהו יש.
למיטב הבנתי זה אפשרי רק בtypeScript. -
@צדיק-תמים הצורה שכתבת אינה נכונה, כי הכפלת את הפרמטרים, והכל זה פרמטר אחד של אובייקט.
לגוף השאלה איך מפרטים את התוכן של האובייקט הצפוי - גם אני נתקלתי בה ולא הצלחתי למצוא לה פתרון, אשמח לשמוע אם למישהו יש.
למיטב הבנתי זה אפשרי רק בtypeScript.@davidnead אמר בתיעוד תוכן צפוי של ארגומנט אובייקט:
הצורה שכתבת אינה נכונה, כי הכפלת את הפרמטרים, והכל זה פרמטר אחד של אובייקט.
הסתכלת בקישור שהבאתי בפוסט הראשון לתיעוד? עשיתי את זה על פי זה.

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות