- 
@הפצת-אנקי CSS (כולל הסתרת הכפתורים): .modebar-group { display: none !important } .js-plotly-plot .plotly div { direction: ltr }לא יודע איך מכניסים בדבר הזה CSS, תבדוק אתה... אני פשוט העתקתי את הHTML לאחר הרינדור דרך הכלי פיתוח ויצרתי עותק מקומי, ועליו עבדתי עם live-css-editor @צדיק-תמים אמר ב(js) RTL לסקריפט plotly: plotly-plot .plotly div { direction: ltr } יש בעיה אחת, שבתוכנה הטקסט "זולג" לשורה הבאה. מה שלא קורה בכרום גם אני פותח את אותו html (המנוע של התוכנה מבוסס כמדומני על כרומיום) 
- 
@צדיק-תמים אמר ב(js) RTL לסקריפט plotly: plotly-plot .plotly div { direction: ltr } יש בעיה אחת, שבתוכנה הטקסט "זולג" לשורה הבאה. מה שלא קורה בכרום גם אני פותח את אותו html (המנוע של התוכנה מבוסס כמדומני על כרומיום) @הפצת-אנקי מה הכוונה זולג? אני בדקתי את הCSS הזה גם בתוכנה עצמה (דרך הכלי פיתוח) 
- 
@הפצת-אנקי מה הכוונה זולג? אני בדקתי את הCSS הזה גם בתוכנה עצמה (דרך הכלי פיתוח) @צדיק-תמים כנראה שזה קשור לעובדה שהטקסט בעברית. כשהחלפתי אותו לאנגלית הוא הסתדר ואם כן הפיתרון שלך יעזור. עוד לא מצאתי איך להוסיף את הCSS הזה מקווה שאסתדר. 
- 
@צדיק-תמים כנראה שזה קשור לעובדה שהטקסט בעברית. כשהחלפתי אותו לאנגלית הוא הסתדר ואם כן הפיתרון שלך יעזור. עוד לא מצאתי איך להוסיף את הCSS הזה מקווה שאסתדר. @הפצת-אנקי לא הבנתי, בתמונה שהבאתי זה בעברית ואמרת שזה טוב 
- 
@הפצת-אנקי לא הבנתי, בתמונה שהבאתי זה בעברית ואמרת שזה טוב @צדיק-תמים נכון. זה אחרי התיקון שלך שעוד לא הצלחתי לשלב. אצלי זה נראה כך: 

- 
@צדיק-תמים כנראה שזה קשור לעובדה שהטקסט בעברית. כשהחלפתי אותו לאנגלית הוא הסתדר ואם כן הפיתרון שלך יעזור. עוד לא מצאתי איך להוסיף את הCSS הזה מקווה שאסתדר. @הפצת-אנקי אני מבין שJS אתה כן יודע להוסיף, המרתי את הCSS לJS: for (let index = 0; index < 3; index++) { document.querySelector('[href="https://plotly.com/"], .modebar-group, div .modebar-group').remove() } document.querySelector(".js-plotly-plot .plotly div").style.direction = "ltr"אתה יכול לבדוק את זה גם בכלי פיתוח, בלשונית הקונסול. 
- 
@הפצת-אנקי אני מבין שJS אתה כן יודע להוסיף, המרתי את הCSS לJS: for (let index = 0; index < 3; index++) { document.querySelector('[href="https://plotly.com/"], .modebar-group, div .modebar-group').remove() } document.querySelector(".js-plotly-plot .plotly div").style.direction = "ltr"אתה יכול לבדוק את זה גם בכלי פיתוח, בלשונית הקונסול. @צדיק-תמים בקונסול זה מה שיצא: 

כלומר זה העלים את הפינה אבל לא נפתרו הזליגת טקסט והמיקום.
 אגב, אם תוכל, אשמח להוסיף לזה גם border-radius: 10px; כמו בשאר האלמנטים בעמוד.
- 
@הפצת-אנקי אני מבין שJS אתה כן יודע להוסיף, המרתי את הCSS לJS: for (let index = 0; index < 3; index++) { document.querySelector('[href="https://plotly.com/"], .modebar-group, div .modebar-group').remove() } document.querySelector(".js-plotly-plot .plotly div").style.direction = "ltr"אתה יכול לבדוק את זה גם בכלי פיתוח, בלשונית הקונסול. 
- 
@הפצת-אנקי אני מבין שJS אתה כן יודע להוסיף, המרתי את הCSS לJS: for (let index = 0; index < 3; index++) { document.querySelector('[href="https://plotly.com/"], .modebar-group, div .modebar-group').remove() } document.querySelector(".js-plotly-plot .plotly div").style.direction = "ltr"אתה יכול לבדוק את זה גם בכלי פיתוח, בלשונית הקונסול. @צדיק-תמים הצלחתי להוסיף את הCSS. זה נמצא בקובץ: "butify\user_files\assets\css\overview.css"אבל זה רק מחק את הפינה עם הסמלים ולא סידר את המיקום והזליגה של הכתב. 
- 
@צדיק-תמים הצלחתי להוסיף את הCSS. זה נמצא בקובץ: "butify\user_files\assets\css\overview.css"אבל זה רק מחק את הפינה עם הסמלים ולא סידר את המיקום והזליגה של הכתב. @הפצת-אנקי כל שינוי בקבצי js/css מתעדכן מיידית בתוכנה? 
- 
@הפצת-אנקי כל שינוי בקבצי js/css מתעדכן מיידית בתוכנה? @צדיק-תמים לא, צריך להפעיל את התוכנה מחדש. 
- 
@הפצת-אנקי מה זה הנתיב הזה? זה נראה נתיב יחסי 
- 
@הפצת-אנקי מה זה הנתיב הזה? זה נראה נתיב יחסי @צדיק-תמים זה המלא: "C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Anki2\addons21\butify\user_files\assets\css\overview.css"
- 
@צדיק-תמים זה המלא: "C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Anki2\addons21\butify\user_files\assets\css\overview.css"
- 
@הפצת-אנקי מה זה הנתיב הזה? זה נראה נתיב יחסי @צדיק-תמים יש חדש? 
- 
@צדיק-תמים יש חדש? @הפצת-אנקי לא יצא לי משהו ברור, ואני לא מצליח ללכוד את האלמנט של הפופ-אפ הזה. מצטער 
- 
ה הפצת אנקי התייחס לנושא זה ב
- 
 D dovid העביר נושא זה מ-תכנות ב- D dovid העביר נושא זה מ-תכנות ב-
- 
בס"ד נמצא הפתרון. 
 היה צריך להכניס את הCSS הזה:.plot-container{ direction: rtl !important; } תודה ל @צדיק-תמים .