עזרה - שרשור פרומיסים מותנה וביצוע פעולה רק בסיום כולם (JS)
-
@יוסף-בן-שמעון למעשה למרות שהשתמשתי בשיטה של יצירת מופע של URL (וגם הכנסתי את התיקון שלך כאן, אבל זה כבר לא קשור כל כך...) נצרכתי לטריקים מעין זה...
זה הקוד שיצא לי:ראה קוד מתוקן בהמשך
רק משום מה זה לא מדפיס בסוף את arryYT (המערך המלא)... אבל כל הנתונים כן מתקבלים, ומודפסים כל אחד בתורו בשורה 25. -
@צדיק-תמים לא הבנתי לאיזה טריקים התכוונת
(בשורה 15 כנראה התכוונת לif (nextPageToken)
-
@יוסף-בן-שמעון למעשה התברר לי שבכלל לא מתקבלים הנתונים שאני מחפש... והכל בגלל אות אחת - pert (במקום part)...
הנה קוד מתוקן:/** * קבל מזהה ערוץ, חלץ (והחזר) רשימת מזהי סרטונים (כמערך) * @param {string} upledsChannelID מזהה ערוץ */ async function getVideoListForPlayList(upledsChannelID) { let arrayVideoID = [] let nextPageToken = "" let listVideo_Object do { const urlFetch = new URL("https://www.googleapis.com/youtube/v3/playlistItems") urlFetch.searchParams.append("part", "id,contentDetails") urlFetch.searchParams.append("playlistId", upledsChannelID) urlFetch.searchParams.append("maxResults", 50) urlFetch.searchParams.append("key", getTokenAPI()) if (nextPageToken) urlFetch.searchParams.append("pageToken", nextPageToken) const urlFetchEnd = urlFetch.toString() console.log(urlFetchEnd) listVideo_Object = await fetch(urlFetchEnd).then((res) => res.json()) nextPageToken = listVideo_Object.nextPageToken console.log(Math.ceil((await listVideo_Object.pageInfo.totalResults) / 50)) listVideo_Object.items.forEach((parit, index) => { // if (parit.id.kind === "youtube#video") { arrayVideoID.push(parit.contentDetails.videoId) // } }) console.log(listVideo_Object) } while (listVideo_Object.nextPageToken) console.log(arrayVideoID) return arrayVideoID } //בדיקה לדוגמה console.log(await getVideoListForPlayList("UUzlw5vTVVMPwBKElMt3gYQw")) //מפתח API (במקור מחזיר לפי מה שהמשתמש קבע וכו') function getTokenAPI() { return "AIzaSyAZIKWeEBpgEqZd64gkLxjOhNj4mgy7rZ0" }
כשאני אומר טריק אני מתכוון לשורות 7, 19
-
@צדיק-תמים זה מעולה, זה בכלל לא טריק, אתה חייב להצהיר על המשתנה nextPageToken שיהיה זמין לכל הפונקציה בשביל האיטרציה הבאה של הלולאה
מה שכן, אתה לא חייב לאתחל אותו כמחרוזת ריקה, אלא להשאיר אותו מוצהר, התוצאה תהיה אותה תוצאה.
בקוד הישן שלך זה היה טריק כי רצית להשתמש עם האובייקט שמתקבל כתשובה מהשרת, שהוא מכיל את הטוקן של הדף הבא, אז עשית אוביקט דמה שמכיל רק את הטוקן, וזה לא תקין, אבל עכשיו עשית מתשנה מיוחד בשביל הטוקן וזה מצוין. -
@צדיק-תמים אם אתה ממש מתעקש, אפשר לשפר את הפונקציה, כי היא עושה בעצם כמה דברים, וכלל נקוט בידינו שאין פונקציה אחת עושה שני שליחויות
אתה יכול להפריד את זה לפונקציה אחת שתהיה אחראית לבניה של ה URL, ופונקציה נוספת שתשלח את הבקשה לשרת.