כיצד לשלוח משני שרתי דואר שיושבים על אותו מערכת הפעלה
-
יש לי שרת עם exchange ms לשליחת דואר, שהוא עובד על פורט 25 , יש לי על אותה מערכת הפעלה גם את hmail server , עכשיו עד כמה שעושה רושם המערכות לא יכולות.לעבוד ביחד , זאת אומרת כנראה זה התנגשות של הפורטים או משהו כזה, אני שואל האם יש מצב לדוג' לשנות ב hmail server את הפורט של הדואר ל 25000?! ואז איך אני גורם באמת להודעות שנשלחות לדומיין להיכנס דרך שם ?
-
@a0533057932 אני מדבר על מצב שבו כל שרת דואר מאזין לפורטים אחרים.
להוציא דואר מפורט שהוא לא 25 הצלחתי אבל לא לקבל . ניסיתי לקבל דואר במקום ל110 ל 61100 ולא הצליח, ישר הוא שלח אותו לשרת דואר האחר -
@avramk אמר בכיצד לשלוח משני שרתי דואר שיושבים על אותו מערכת הפעלה:
@a0533057932 אני מדבר על מצב שבו כל שרת דואר מאזין לפורטים אחרים.
להוציא דואר מפורט שהוא לא 25 הצלחתי אבל לא לקבל . ניסיתי לקבל דואר במקום ל110 ל 61100 ולא הצליח, ישר הוא שלח אותו לשרת דואר האחראם IANA הקצו את פורט 25 עבור פרוטקול SMTP למה אתה חושב שמישהו ישלח לך את המייל בפורט אחר
-
@sh774 ההגיון אומר שהצדק איתך אבל הנסיון מראה אחרת. עובדה, שלחתי ב hmail server דרך 25000, אני תקוע בקבלת הודעות, שגם ב110 הוא לא מקבל כעת בגלל שכנראה ה exchange תפס לו את כל המרחב, אפילו שמחקתי בו את pop בשביל לנסות אם זה יעבוד
תנסה לראות איזה תוכנה תופסת את הפורט
-
התערבב לכם שתי דברים.
אין בעיה להריץ שרת מיילים על פורטים שונים עבור שליחה של מיילים, אבל בהחלט לא תוכל לקבל מיילים רק לשרת שמאזין לפורט 25.לגבי זה שהשליחה לא עובדת, אתה יכול לתת לנו כיוון מדוע? "לא עובדת" זה לא איפיון של בעיה.
מה שכן אני יכול לומר, תוודא באמת שכל תוכנה מאזינה לפורטים אחרים. -
@nigun אמר בכיצד לשלוח משני שרתי דואר שיושבים על אותו מערכת הפעלה:
@avramk
אין אפשרות להגדיר פורט ברשומת DNSאני יודע. אבל למה באמת ? אני מבין שפורט זה שייך ל ip ולא ל שמות אבל עדיין זה יכל לעזור אם היו מקנפגים איזו אפשרות
port שייך לתוכנה שרצה על המחשב שמות תחום ו IP למחשב בצורה כללית
כדי לקבל תשובה לשאלה שלך כנראה שתצטרך לשאול את IETF או ISO