עזרה: שגיאה 502 בשרת nginx
-
שלום לכולם,
ע"מ להיות ערוך לעומסים הומלץ לי לעבור משימוש בשרת apache לשימוש ב nginx
אכן חפרתי קצת והתחלתי לעבוד על nginxאך נתקלתי בשגיאה שאני לא מצליח לפתור אותה ואשמח לעזרכם,
כך:בגדול הכל עובד לי תקין ורק בדפים מסויימים אני מקבל שגיאה 502
ציטוט השגיאה מ error.log2022/01/25 18:51:57 [error] 848#848: *4 upstream sent too big header while reading response header from upstream, client: 147.234.64.35, server: XXXX.co.il, request: "GET /XXX.php?XXX=true&XXX=no&XXX= HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php/php7.4-fpm.sock:", host: "XXX.co.il"והמעניין הוא שזה לא קורה לי כאשר אני מאפשר פלט שגיאות (php) על ידי הוספת ערך "ini_set('display_errors', 1);" בראש הקוד
הבו עיצה הלום
תודה רבה -
שלום לכולם,
ע"מ להיות ערוך לעומסים הומלץ לי לעבור משימוש בשרת apache לשימוש ב nginx
אכן חפרתי קצת והתחלתי לעבוד על nginxאך נתקלתי בשגיאה שאני לא מצליח לפתור אותה ואשמח לעזרכם,
כך:בגדול הכל עובד לי תקין ורק בדפים מסויימים אני מקבל שגיאה 502
ציטוט השגיאה מ error.log2022/01/25 18:51:57 [error] 848#848: *4 upstream sent too big header while reading response header from upstream, client: 147.234.64.35, server: XXXX.co.il, request: "GET /XXX.php?XXX=true&XXX=no&XXX= HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php/php7.4-fpm.sock:", host: "XXX.co.il"והמעניין הוא שזה לא קורה לי כאשר אני מאפשר פלט שגיאות (php) על ידי הוספת ערך "ini_set('display_errors', 1);" בראש הקוד
הבו עיצה הלום
תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות