מחפש מאגר עלונים לשבת או דוגמא מוצלחת לעיצוב עלון
-
ייישוב קטן שמחזיק מסגרת תורנית רוצה להתחיל להפיץ עלון לשבת. כמובן - חשוב שהעיצוב יהיה מושך ומעניין.
העניין הוא שרוצים לתת את העימוד לגרפיקאית בסגנון דתי [ומטה] לא יודע כמה מבינה בזה.
אשמח לדוגמאות מוצלחות. עדיף קישור לאתר / דרייב/ עם כמה דוגמאות. [פעם היה לי מאגר כזה ולא מוצא כרגע].
נצרך להיום מחר ככל הנראה. תודה!
-
ייישוב קטן שמחזיק מסגרת תורנית רוצה להתחיל להפיץ עלון לשבת. כמובן - חשוב שהעיצוב יהיה מושך ומעניין.
העניין הוא שרוצים לתת את העימוד לגרפיקאית בסגנון דתי [ומטה] לא יודע כמה מבינה בזה.
אשמח לדוגמאות מוצלחות. עדיף קישור לאתר / דרייב/ עם כמה דוגמאות. [פעם היה לי מאגר כזה ולא מוצא כרגע].
-
-
-
תודה למגיבים.
אבל יש שינוי בתכנית....
אני זקוק כרגע לתבנית מוכנה, עבור עלון - שאפשר להכניס שם כיתוב. גם מידע חלקי [כגון חפש ב: ] יועיל.
-
@05484 אמר במחפש מאגר עלונים לשבת או דוגמא מוצלחת לעיצוב עלון:
אני זקוק כרגע לתבנית מוכנה, עבור עלון - שאפשר להכניס שם כיתוב.
חינם?
פוסט זה נמחק! -
-
תודה למגיבים.
אבל יש שינוי בתכנית....
אני זקוק כרגע לתבנית מוכנה, עבור עלון - שאפשר להכניס שם כיתוב. גם מידע חלקי [כגון חפש ב: ] יועיל.
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות