יש אפשרות שימוש בפרמטרים בייבוא קומפוננט?
-
בייבוא קומפוננט דינמי כזה
const component = ()=> import('@/component.vue')
האם יש אפשרות להשתמש בפרמטרים שהקומפוננט יעבוד איתם?
דהיינו להוסיף לפונקציה פרמטר:
const component = (peremeter)=> import('@/component.vue')
והרי הריצה של ייבוא הקומפוננט היא בעת שמריצים את הפונקציה ככה:
component (peremeter)
ואם כן האם אכן גם יש צורה להשתמש בפרמטרים הללו בתוך הקומפוננט המיובא?
תודה
-
@chagold
ב require אני יודע שיש אפשרות להעביר פרמטרים, ב import עוד לא יצא לי לבדוק.
אבל מה שחשבתי לגבי ההתמודדות שלך (ואולי בהמשך גם שלי..) האם ניתן במחשב הפיתוח לנסות ליצור תיקיית פרוייקט נוספת ולעשות לינק אסימבולי לתיקיית node_modules ולתיקיות שבתוך src, ולנסות לבודד את כל הקבצים שנוגעים לכל פרוייקט בנפרד לתוך תיקיה אחת מרוכזת שרק לתיקיה זו לא לעשות לינק אלא לכל פרוייקט יהיה בנפרד, וב vue-cli אתה פותח פרוייקט נפרד לכל פרוייקט, ואם אני צודק, זה יצור לך קבצי HTML ו JS נפרדים לכל פרוייקט והרי זה יכול להיות התחלה של פיתרון שיהיה לך לכל פרוייקט רק את הקומפוננטות שלו, ואת הליבה יהיה לך משותף לכולם.
הייתי מנסה את זה אולי, אבל זה יהיה קצת עבודת נמלים בפעם הראשונה לבודד את הקבצים וההגדרות הפרטיות לכל פרוייקט לתיקיה אחת.
זה הראוטינג, התפריטים העליונים, הלוגינים התצוגות ועוד.
אבל ייתכן שכן ניתן יחסית בקלות לעשות בכל המקומות הנ"ל יבוא מתוך תיקיית ההגדרות, כיון שיחסית לתיקיית src הם יהיו קבועים בכל הפרוייקטים אותו דבר, וא"כ לא תצטרך תנאים לפני הייבוא.
לא בטוח שזה ייפתור את הבעיה שלך שאתה צריך לפני זה נתונים מהשרת, אבל זה כן ייתן לך שמה שבטוח לפי דומיין/לינק אתה יכול ודאי להפריד מראש, ואולי לעשות HTML קונטרולר ראשי בכניסה הראשית לאתר ששולח כל משתמש לפי תשובת השרת, ללינק המיועד לפרוייקט המבוקש. -