EF - טעינת Navigation properties רק בשימוש הראשון
-
יש לי טבלה של ענפים, לכל ענף יש מזהה אב, שהאב הוא גם רשומה באותה טבלה וככה יוצא עץ, שכל ענף יש כמה ילדים שהוא האבא שלהם.
אני עושה בינדינג בין הטבלה הזו לtreeView ב WPF והוא מציג לי אותם כמו שצריך.כעת הבעיה שרק אם אני טוען את הטבלה כולה רק אז גם הענפי המשנה מוצגים, כיון שרק אז Navigation property נטען, וטעינת כל הטבלה לוקח הרבה זמן, וגם אין לי צורך בזה עד שהמשתמש יפתח את הענף ורק אז יש צורך להציג לו את ענפי המשנה.
האם יש דרך להגדיר שבפעם ראשונה שהבינדיג ניגש למאפיין של הענפים רק אז הענפים יטענו?פורסם במקור בפורום CODE613 ב18/05/2017 18:54 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
הוא מציע להרחיב את הפקד של העץ, ולא כל כך הבנתי את הפיתרון שלו, אני מחפש איך להגדיר ברמת EF שהוא לא יאתחל את הרשימה של ענפים המשנה סתם כך בעת טעינת הטבלה אלא רק בפעם הראשונה שניגשים למאפיין 'ענפים'
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/05/2017 09:20 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
http://stackoverflow.com/q/9009541/1271037הוא מציע להרחיב את הפקד של העץ, ולא כל כך הבנתי את הפיתרון שלו, אני מחפש איך להגדיר ברמת EF שהוא לא יאתחל את הרשימה של ענפים המשנה סתם כך בעת טעינת הטבלה אלא רק בפעם הראשונה שניגשים למאפיין 'ענפים'
זהו שברמת הEF זה כבר ככה בברירת מחדל (אלא"כ ביטלת את LazyLoadingEnabled, או שמאפייני הניווט לא מוגדרים עם virtual).
אלא שזה לא יעזור! כי הTreeView לעניות דעתי ניגש אליהם תיכף לדעת עם להציג + או לא... ולכן הבנתי שיש צורך לממש את הפקד לשלוט על זה. ייתכן שלא הבנתי אל נכון הכל כי מעולם לא השתמשתי בפקד, הכל תיאוריה בראשי.פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/05/2017 09:35 (+03:00)