עזרה במציאת מחט... -בתשלום!
-
סליחה מראש על האריכות...
אני זקוק לעזרה שמאד חשובה עבורי ושווה עבורי סכום כסף גדול, אני כמובן אסכים לשלם סך נכבד למי שיביא אותי להשיג את הסכום הגדול.
אולי זה קצת מצחיק אבל אני מקווה שתשועה ברוב יועץ.
שמעתי באחד מ'קווי הנייעס' תוכנית טלוויזיה/רדיו שלצערי איני יודע איפה זה היה בדיוק, התאריך המדוייק והשעה המדוייקת גם אינה ידועה לי בוודאות [לקמן אנסה לפרט יותר] מידע שחשוב עבורי לגבי מס רכישה.
התוכנית המדוברת הייתה לגבי עליית מס רכישה והמסתעף וראיינו בה עו"ד או דומה לו לגבי העלייה הצפויה. בתוך דבריו הוא הזכיר שיש דרכים להיפטר ממס הרכישה למשקיעים והוא ע"י נתינת דירה ראשונה לקרוב במתנה ואז המס הוא רק שליש ממס רכישה. בהמשך אמר נתון והוא החשוב לי שאף אם הכסף לדירה הגיע מקרוב יש זכות לתשלום מופחת של שליש מס רכישה בתנאי שהסכום הוא לכל הפחות 50 אחוז מערך הדירה.לצערי אני לא מצליח למצוא את התוכנית המדוברת.
הנתונים היחידים הקיימים אצלי הם:
-
ההתקשרות נעשתה דרך קו נייעס ששמו הנייעס החרדי. יש שם שלוחת שידורים חיים מכלי תקשורת ביניהם ערוץ 11-13 וכן תוכניות רדיו נוספות. המספר של הקו הוא: 0723816104
-
כפי שכתבתי זמן ההתקשרות לא לגמרי ידוע לי. מה שכן ב7 או ב8 לנובמבר מופיע לי חיפוש לגבי הנקודה הזו בהיסטוריה של הדפדפן שלי מה שאומר שזה היה או בימים אלו ממש או בימים הקודמים לכך.
-
שעה מדוייקת אין לי אבל יש לי פירוט שיחות של הימים מסביב ולכן אפשר לבנות מספר שעות שבאחד מהם זה נעשה. מה שכן ידוע לי כמעט בוודאות מוחלטת שזה נעשה מהשעה 10 בבוקר עד 5 בצהריים עם נטיה קלה שזה היה בסביבות 12 אבל לא בטוח...
כפי שכתבתי זה שווה עבורי סכום כסף ולכן אני מוכן לשלם בין 1% ל2.5% עדיין לא החלטתי סופית. יצויין שזה עשוי להגיע לתשלום של אלפי שקלים!!! סכום זה יינתן במידה ואצליח לחסוך את הסכום האמור. במידה ומכל סיבה שהיא לא אצליח לחסוך את הסכום אשלם על העבודה שנעשתה אולי בסכום של 100 ש"ח.
אשמח ואודה לכל כיוון ומחשבה איך ניתן להתקדם ולקבל מידע שיביא אותי לתוצאה המבוקשת. נכון שזה נשמע קשה אבל בכח הרבים אולי נצליח יחד....
תודה רבה מראש!!!!
-
-
@one1010 אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
וראיינו בה עו"ד או דומה לו
גם אם תמצא את התכנית לא ותדע אם זה עו"ד או דומה לו, אינך יכול לדעת אם להסתמך עליו.
למה שלא תפנה ישירות לכל עו"ד שבתחום שאמור לדעת את החוקים הללו (ויש לו אחריות כלפיך) ו(אם בכלל)תשלם לו רק כמה מאות ש"ח ולא אלפים. -
התוכנית המדוברת הייתה לגבי עליית מס רכישה והמסתעף וראיינו בה עו"ד או דומה לו לגבי העלייה הצפויה. בתוך דבריו הוא הזכיר שיש דרכים להיפטר ממס הרכישה למשקיעים והוא ע"י נתינת דירה ראשונה לקרוב במתנה ואז המס הוא רק שליש ממס רכישה. בהמשך אמר נתון והוא החשוב לי שאף אם הכסף לדירה הגיע מקרוב יש זכות לתשלום מופחת של שליש מס רכישה בתנאי שהסכום הוא לכל הפחות 50 אחוז מערך הדירה.
אולי הכוונה לעניין ירושה:
ראה כאן. -
כוונתך לזה?
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
@one1010 אולי תפנה אליהם... (למנהלי הקו) להם מסתמא יש אפשרות למיין את הקבצים במערכת לפי תאריך
2 נקודת לגבי זה:
- לא ידוע לי דרך ליצור איתם קשר...
- כפי שציינתי היה מדובר בשידור חי כלומר התחברות למה שמשודר באותו הרגע באחד מכלי התקשורת, האם גם בכזה מקרה בעל הקו יידע לומר לי לאיזה ערוץ התחברתי?!
-
@chagold אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
וראיינו בה עו"ד או דומה לו
גם אם תמצא את התכנית לא ותדע אם זה עו"ד או דומה לו, אינך יכול לדעת אם להסתמך עליו.
למה שלא תפנה ישירות לכל עו"ד שבתחום שאמור לדעת את החוקים הללו (ויש לו אחריות כלפיך) ו(אם בכלל)תשלם לו רק כמה מאות ש"ח ולא אלפים.אז שכחתי לומר, ביררתי אצל כמה עו"ד בתחום והם לא מכירים. אני יודע שייתכן ואגיע לעו"ד הזה ויתברר שהוא שגה, אבל ברווח אפשרי כזה שווה לי להתאמץ.
-
@www אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
אולי הכוונה לעניין ירושה:
ראה כאן.לא... היה מדובר בדווקא על מס רכישה ותשלום על הדירה ולא ירושה
-
@יושב-אוהלים אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
כוונתך לזה?
כפי שמופיע שם זה לעניין מס שבח, אני מחפש לעניין מס רכישה...
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
@one1010 אוקיי, לא ציינת שהיה מדובר בשידור חי... חשבתי שמדובר בתוכנית מוקלטת
צודק, בהתחלה לא הדגשתי זאת. רק בסוף.
אני מבין מתשובתך שבעל קו לא יכול לדעת על כל כניסה לכל שלוחה, נכון?! -
נדמה לי שזה הפיתרון
-
@פלורידה אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
נדמה לי שזה הפיתרון
אני יודע שדירה שהועברה ללא תמורה מקרוב משפחה מזכה בהנחה במס רכישה. השאלה שלי האם זה קיים גם אם לא הדירה עצמה ניתנה במתנה אלא הכסף לקניית הדירה הגיע במתנה. [כפי שקיים לגבי מס שבח לגריעותא...]
-
@פלורידה אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
אני יודע מבן משפחה שקנה דירה, והוא הצהיר שהכסף הגיע מבן משפחה בשביל להרויח במס.
לאחר זמן מסויים של הרגשת הפתרון בין האצבעות התברר הערב שהייתה כאן טעות ולא מדובר בהצהרה שהכסף הגיע מקרוב משפחה אלא על העברה קלאסית של דירה ע"מ להימנע ממס רכישה.
שזה אומר ש'התחרות' נפתחה מחדש... התחרות למציאת הפתרון ועשיית חסד שמתן שכרה שיכול להגיע לאלפי שקלים!
אשמח ואודה לכל עזרה ופתרון!
-
סליחה מראש על האריכות...
אני זקוק לעזרה שמאד חשובה עבורי ושווה עבורי סכום כסף גדול, אני כמובן אסכים לשלם סך נכבד למי שיביא אותי להשיג את הסכום הגדול.
אולי זה קצת מצחיק אבל אני מקווה שתשועה ברוב יועץ.
שמעתי באחד מ'קווי הנייעס' תוכנית טלוויזיה/רדיו שלצערי איני יודע איפה זה היה בדיוק, התאריך המדוייק והשעה המדוייקת גם אינה ידועה לי בוודאות [לקמן אנסה לפרט יותר] מידע שחשוב עבורי לגבי מס רכישה.
התוכנית המדוברת הייתה לגבי עליית מס רכישה והמסתעף וראיינו בה עו"ד או דומה לו לגבי העלייה הצפויה. בתוך דבריו הוא הזכיר שיש דרכים להיפטר ממס הרכישה למשקיעים והוא ע"י נתינת דירה ראשונה לקרוב במתנה ואז המס הוא רק שליש ממס רכישה. בהמשך אמר נתון והוא החשוב לי שאף אם הכסף לדירה הגיע מקרוב יש זכות לתשלום מופחת של שליש מס רכישה בתנאי שהסכום הוא לכל הפחות 50 אחוז מערך הדירה.לצערי אני לא מצליח למצוא את התוכנית המדוברת.
הנתונים היחידים הקיימים אצלי הם:
-
ההתקשרות נעשתה דרך קו נייעס ששמו הנייעס החרדי. יש שם שלוחת שידורים חיים מכלי תקשורת ביניהם ערוץ 11-13 וכן תוכניות רדיו נוספות. המספר של הקו הוא: 0723816104
-
כפי שכתבתי זמן ההתקשרות לא לגמרי ידוע לי. מה שכן ב7 או ב8 לנובמבר מופיע לי חיפוש לגבי הנקודה הזו בהיסטוריה של הדפדפן שלי מה שאומר שזה היה או בימים אלו ממש או בימים הקודמים לכך.
-
שעה מדוייקת אין לי אבל יש לי פירוט שיחות של הימים מסביב ולכן אפשר לבנות מספר שעות שבאחד מהם זה נעשה. מה שכן ידוע לי כמעט בוודאות מוחלטת שזה נעשה מהשעה 10 בבוקר עד 5 בצהריים עם נטיה קלה שזה היה בסביבות 12 אבל לא בטוח...
כפי שכתבתי זה שווה עבורי סכום כסף ולכן אני מוכן לשלם בין 1% ל2.5% עדיין לא החלטתי סופית. יצויין שזה עשוי להגיע לתשלום של אלפי שקלים!!! סכום זה יינתן במידה ואצליח לחסוך את הסכום האמור. במידה ומכל סיבה שהיא לא אצליח לחסוך את הסכום אשלם על העבודה שנעשתה אולי בסכום של 100 ש"ח.
אשמח ואודה לכל כיוון ומחשבה איך ניתן להתקדם ולקבל מידע שיביא אותי לתוצאה המבוקשת. נכון שזה נשמע קשה אבל בכח הרבים אולי נצליח יחד....
תודה רבה מראש!!!!
אני מציע לך ליצור קשר עם עו"ד שוורץ מבני ברק עשינו אצלו משהו דומה פעם [העברת בעלות לא ביחס לסכומים וכו'] הוא נחשב למבין בעניני מיסים ושווה לנוסות.
בהצלחה. -
-
@mers אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
אני מציע לך ליצור קשר עם עו"ד שוורץ מבני ברק עשינו אצלו משהו דומה פעם [העברת בעלות לא ביחס לסכומים וכו'] הוא נחשב למבין בעניני מיסים ושווה לנוסות.
בהצלחה.איזה דבר דומה עשיתם אצלו?! העברת בעלות או תשלומי כספים?! כי העברת בעלות הוא דבר ידוע ומקובל. אני מחפש את ההקשר בין נתינת דירה במתנה לנתינת כספי דירה במתנה.
תודה רבה!!