עזרה במציאת מחט... -בתשלום!
-
@a0533057932 אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
@one1010 אתה לא חושב שעורכי דין יעזרו לך יותר?
עקרונית אתה צודק. אלא שאני יודע שגם אם זה קיים זה לא דבר מצוי וחלק ולכן כל העו"ד ששאלתי אותם לא הכירו את הנקודה וכן בגוגל הדבר לא קיים.
ולכן אני פונה כאן אולי יהיה מישהו שבמקרה היה לו כזה מקרה [כמו ש @פלורידה טען בהתחלה...] או מישהו שמכיר עו"ד וישאל אותו או מישהו שיצליח לאתר את התוכנית המדוברת שכמעט 100 אחוז נאמרו בה הדברים... -
@one1010 אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
עקרונית אתה צודק. אלא שאני יודע שגם אם זה קיים זה לא דבר מצוי וחלק ולכן כל העו"ד ששאלתי אותם לא הכירו את הנקודה וכן בגוגל הדבר לא קיים.
ולכן אני פונה כאן אולי יהיה מישהו שבמקרה היה לו כזה מקרה [כמו ש @פלורידה טען בהתחלה...] או מישהו שמכיר עו"ד וישאל אותו או מישהו שיצליח לאתר את התוכנית המדוברת שכמעט 100 אחוז נאמרו בה הדברים...אני מציע לך לדבר עם עו"ד שוורץ מרחוב בן זכאי בב"ב
טל' ומייל בפרטי.
בהצלחה. -
@mers אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
ולכן אני פונה כאן אולי יהיה מישהו שבמקרה היה לו כזה מקרה [כמו ש @פלורידה טען בהתחלה...] או מישהו שמכיר עו"ד וישאל אותו או מישהו שיצליח לאתר את התוכנית המדוברת שכמעט 100 אחוז נאמרו בה הדברים...אני מציע לך לדבר עם עו"ד שוורץ מרחוב בן זכאי בב"ב
טל' ומייל בפרטי. CMD8879@
בהצלחה.רק בתור המלצה שהוא משופשף ובעל ידע ולא בתור ידיעה שלך בנושא הספציפי, נכון?!
-
@mers אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
טל' ומייל בפרטי. CMD8879@
בהצלחה.רק בתור המלצה שהוא משופשף ובעל ידע ולא בתור ידיעה שלך בנושא הספציפי, נכון?!
הוא מבין גדול אמוד בכל הנושא של מיסים, אני אישית נעזרתי בו מאוד.
תשאל אותו במייל או בפלא' מה יש לו להציע, אין לך מה להפסיד.
[תעתיק את המייל ותעדכן, אנירוצה למחוק אותו]. -
@one1010 מה שכתוב בחוק זה רק לגריעותא דהיינו רק להוסיף שגם דירה כזאת נקראת מתנה לגבי תקופת צינון לענין מס שבח, בפשטות אין שום הגדרה בחוק שזה נקרא מתנה לענין הטבה במס ואין שום תקדים לזה כך שכנראה סיפור כזה ילך לבית משפט במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב לא תמצא אף אחד שיגיד לך הפוך....
-
@one1010 לדעתי אתה מחפש משהו לא קיים. גם אם עו"ד אמר את זה בתוכנית כלשהי זה ממש לא הופך את זה לנכון.
אם תתייעץ עם עו"ד מנוסה בתחום כמו שוורץ הנ"ל והוא יגיד לך שהוא לא מכיר דבר כזה אז אין דבר כזה ואתה פשוט רודף אחרי הרוח. אם היה דבר כזה המנוסים בתחום היו מכירים אותו מצויין. -
@אלי-TZA אמר בעזרה במציאת מחט... -בתשלום!:
@one1010 לדעתי אתה מחפש משהו לא קיים. גם אם עו"ד אמר את זה בתוכנית כלשהי זה ממש לא הופך את זה לנכון.
אם תתייעץ עם עו"ד מנוסה בתחום כמו שוורץ הנ"ל והוא יגיד לך שהוא לא מכיר דבר כזה אז אין דבר כזה ואתה פשוט רודף אחרי הרוח. אם היה דבר כזה המנוסים בתחום היו מכירים אותו מצויין.-
ברור שיכול להיות שאתה צודק וזו רדיפה אחרי הרוח. אבל הסכום הכספי מצדיק את הנסיונות.
-
עצם זה שרוב עורכי הדין לא מכירים את העניין זה אמנם הוכחה משמעותית אבל לא גמורה. בגלל שיש דברים שלא כתובים בחוק בצורה מפורשת אבל עוברים את החוק ולכן רק מי שהתנסה בעצמו יכול לומר ומי שלא מכיר הרי הוא בכלל כל האומר איני יודע אינה ראיה...
-
אני כן נותן משמעות לעו"ד שאומר בתקשורת מעצמו וללא כל התקלה מידע שהוא לא חייב לומר אותו וזה אפילו לא היה הנידון. [הראיון היה בתקופה העלאת מס הרכישה, העו"ד הסביר איך ניתן להתחמק ונתן את הפטנט המוכר של העברת בעלות ולאחמ"כ הוסיף שראוי להדגיש שלא רק העברת בעלות אלא גם תשלום של 50 אחוז מהסכום]
-
-
- עצם זה שרוב עורכי הדין לא מכירים את העניין זה אמנם הוכחה משמעותית אבל לא גמורה. בגלל שיש דברים שלא כתובים בחוק בצורה מפורשת אבל עוברים את החוק ולכן רק מי שהתנסה בעצמו יכול לומר ומי שלא מכיר הרי הוא בכלל כל האומר איני יודע אינה ראיה...
עו"ד שמשופשפים בתחום זה בדיוק השפשוף שלהם לדעת איפה אפשר לעבור על החוק ואיפה לא. הם מתנסים בעצמם כל הזמן במסגרת העבודה שלהם ואין מישהו עם נסיון יותר מהם. אם גם הם לא מכירים סיכוי נמוך עד לא קיים שמישהו הצליח להמציא את הגלגל בלי שהם שמעו על זה.
- אני כן נותן משמעות לעו"ד שאומר בתקשורת מעצמו וללא כל התקלה מידע שהוא לא חייב לומר אותו וזה אפילו לא היה הנידון. [הראיון היה בתקופה העלאת מס הרכישה, העו"ד הסביר איך ניתן להתחמק ונתן את הפטנט המוכר של העברת בעלות ולאחמ"כ הוסיף שראוי להדגיש שלא רק העברת בעלות אלא גם תשלום של 50 אחוז מהסכום]
מדברים בתקשורת הרבה "אנשי מקצוע" שאומרים שטויות גמורות. זה אמין כמו לשמוע טענה בשטיבלך. למיחש בעי ותו לא.