אקסס - לאן? והאם נחלת העבר.
-
א. מצטרף ל ClickOne
ג - ד. אפשר לעשות שם כמעט הכל, אבל עם הרבה הרבה קוד, לפתוח טפסים לפי נקודה מסויימת במסך, בגודל מסויים ולשחק עם הנקודות של האורך והרוחב וכו', אפשרי אבל מורכב מאוד ביחס לפלטפורמות אחרות שבהם זה מובנה מלכתחילה.
יש גם אפשרות לחבר טפסי ווב עם CSS ו JS לתך אקסס, ואז אתה בלתי מוגבל מבחינת עיצוב, אבל אם אתה כבר עובד על השפות האלה, ממש חבל לבזבז אותם על אקסס....פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2017 10:23 (+03:00)
-
למה שישקיעו באקסס אם ב#C אפשר לעשות כל מה שיש באקסס+הרבה יותר
פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/06/2017 09:39 (+03:00)
-
@יהודי&&חרדי
למה שישקיעו באקסס אם ב#C אפשר לעשות כל מה שיש באקסס+הרבה יותר
למי אתה מתכוון?
למתכנתים?
או למייקרוסופט?על דא קא בכינא. שמייקרוסופט לא לקחה כמה דברים באקסס ושילבה אותו בVS. (שים לב שאין כאן טענה על C#. אלא על VS)
בווב המצב יותר טוב, אבל שם יש כבר אנגולר.....פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/06/2017 14:48 (+03:00)
-
@יהודי&&חרדי
למה שישקיעו באקסס אם ב#C אפשר לעשות כל מה שיש באקסס+הרבה יותרלמי אתה מתכוון?
למתכנתים?
או למייקרוסופט?גם וגם, הא בהא תליא
על דא קא בכינא. שמייקרוסופט לא לקחה כמה דברים באקסס ושילבה אותו בVS. (שים לב שאין כאן טענה על C#. אלא על VS)
בווב המצב יותר טוב, אבל שם יש כבר אנגולר.....כנראה משיקולים עסקיים, הם מעדיפים לשווק את אקסס לבד
פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/06/2017 01:06 (+03:00)
-
איזה שיקולים עסקיים...
הם לא לוקחים את אקסס לשומקום (!)
היישום היחיד שכמעט ולא מתעדכן בגירסאות האחרונות, ובוודאי שלא מתקדם לכיוון המתכנתים.
ממזמן היו יכולים לשלב בו דוטנט כמו בכלים של sharepoint וגם קצת ווב, ואז הייתה כאן חגיגה אמיתית.
מצד שני, שהמתכנתים קצת יעבדו......פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/06/2017 01:10 (+03:00)
-
איזה שיקולים עסקיים...
הם לא לוקחים את אקסס לשומקום (!)
היישום היחיד שכמעט ולא מתעדכן בגירסאות האחרונות, ובוודאי שלא מתקדם לכיוון המתכנתים.
ממזמן היו יכולים לשלב בו דוטנט כמו בכלים של sharepoint וגם קצת ווב, ואז הייתה כאן חגיגה אמיתית.
מצד שני, שהמתכנתים קצת יעבדו......
יכול להיות שהם משקיעים את כל המשאבים שלהם ב#C ועולם הNET. כך שתחות יש להם זמן להתעסק עם אקסס, אקסס זה כסף קטן בשבילהם. הדברים הגדולים טמונים בעולם הנט. חוצמזה הם עסוקים בלהשיג את JAVA ואורקל, אז למה שישקיעו בתוכנה מיושנת (כולל השפה שלה, המיושנת וכבדה) ואם תאמר שיקדמו לווב שם אני לא טועה שם הכל מדי פתוח בשבילהם מתאים קודים סגורים וחתומים, לא?!פורסם במקור בפורום CODE613 ב29/06/2017 01:27 (+03:00)
-
מניפסט פילוסופי כללי בהזדמנות זו:
תוכנה ותיכנות באופן כללי הם ככל הנראה נחלת העבר, לפחות במה שקשור לאינטרנט, זה לא ישרוד יותר מעשרים שנה בתצורתו הנוכחית.
הסברים שמורים לאנשי האקדמיה הצבאית שבינינו, אם יש כאלו בפורום, כי כבר ייסד מהר"ר קרל פון קלאוזביץ דקווים ארוכים בלתי ניתנים להגנה, וככל שיתארכו הקווים כך גוברת החשיפה שלהם עד כדי התמוטטות וודאית. גם אם 8200 יהפוך ל 16400 עדיין לא יכולים לתחזק קווים ארוכים באורך האינטרנט כולו.
לכן העולם ייאלץ לכפות על עצמו לחשוב מחדש על תצורת מערכות המחשוב, וייתכן שיהיה צורך בהחלפה מאסיבית של תשתיות, יצירת תקנים חמורים בנושא תוכנה ותקשורת מחשבים, מה שעלול לזרוק שוב אל תהום הנשייה את כל מה שאנשים יודעים היום על אינטרנט ותשתיות תוכנה.נקודה נוספת, מטרת הקידמה היא להגדיל את יכולות האדם ולהוציא יותר פוטנציאל שלו אל הפועל, המגמה הנוכחית היא לנוון את האדם ולהחליפו בפרוטזות שיעשו את העבודה במקומו, ואת הפנאי ממלאים נחשים ועקרבים, לא השכלה ואקדמיה. לכן זו מערכת שמשמידה את עצמה לדעת, ככל שהטכנולוגיה תתקדם יותר במגמה הנוכחית, כך היא תיסוג יותר בעתיד. כי הקופים שהולכים ומתרבים, איבדו אפילו את הכישרון של קילוף הבננה או פיצוח הקוקוס (כי יש אפליקציה שעושה זאת במקומם...) אז מי יהיה הדור הבא של מפתחי ומתחזקי התוכנה??? (כמובן שהייתי בונה על החרדים שהם היחידים שיישארו יודעי קרוא וכתוב, אבל האם הם יוכלו לסחוב את העולם כולו על הגב שלהם??? לא נראה לי)
קיצורם של דברים בחמישים שנה הקרובות (שזה בערך עשר דקות במונחים של היסטוריה) לא יישאר מעולם המחשבים והתוכנה כי אם מעט מזעיר, ובתצורה שונה ממה שאנו מכירים היום. תרבויות רבות אבדו במהלך ההיסטוריה בדרך של התנוונות, וזה גם דינה של התרבות הנוכחית אם לא יתעשתו בזמן, מה שכנראה לא עומד לקרות.
בקשה אישית מרחמים, אני מעתיק את כל התגובה שלך מכאן, אם אין לך תשובה ממין הטענה חבל על שטח הדיסק בדטה בייס של הפורום.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב30/06/2017 12:16 (+03:00)
-
סליחה על ההצתה המאוחרת... פעם ראשונה שאני רואה את האשכול המקושר.
לגבי התגובה של mat שם :
פעמים רבות נדמה לי שעולם המחשב והתוכנה מזכיר הרבה פעמים מושגים בהשקפה יהודית.
לדומא: השתלשלות, מזכיר הורשה בתכנות מונחה עצמים.
ועוד הרבה דוגמאות שאני לא זוכר כעת.
גם בעולם הפיזיקה (במיוחד מכאניקת הקוונטים) ישנם הרבה דברים דומים.
מה שיפה בזה הוא ההמחשה שזה נותן לי על המושגים הללו.מסכימים?
לגבי התגובה של ארכיטק(ס)ט:
הלוואי.פורסם במקור בפורום CODE613 ב03/07/2017 14:31 (+03:00)
-
אחד מעשר מתכנתים יכול להיות מתכנת טוב.
חושב שהגזמת קצת, אולי אחד ממאה, ואולי אחד מאלף אם נשקלל את העולם כולו.
בפרט שהמונח "מתכנת טוב" הוא מושג טעון בפני עצמו, כמעט כמו להגיד "מדינה טובה" (סינגפור היא מדינה טובה?? אני חושב שהיא הכי טובה בעולם, המנגנון המדיני שלה הוא פנטסטי, אבל כקרקע היא בסך הכל שכונה פצפונת אין לה נופים ולא משאבי טבע גודלה שליש ממדינת ישראל לצורך ההמחשה) יש לזה כל כך הרבה היבטים, שקשה מאוד למדוד את זה ולכמת את זה מספרית.
וגם מבלי להיכנס לפילוסופיה של מהו טוב, כמה מתכנתים לדעתך מגיעים לרמה של אלו שכתבו את הספריות המובילות בעולם?פורסם במקור בפורום CODE613 ב05/07/2017 00:36 (+03:00)