-
לצורך אתר לקביעת תורים אני מעוניין לכתוב פונקציה שיצור מערך שיכיל את כל התורים האפשריים.
לדוגמא אני מגדיר לו:
ששעת ההתחלה היא 1800
שעת הסיום היא 2000
וכל תור 5 דקות
שיצור מערך של:
1800
1805
1810
וכו'...
1855
1900...
יש למישהוא רעיון איך לעשות את זה(עדיף ב PHP)? -
לצורך אתר לקביעת תורים אני מעוניין לכתוב פונקציה שיצור מערך שיכיל את כל התורים האפשריים.
לדוגמא אני מגדיר לו:
ששעת ההתחלה היא 1800
שעת הסיום היא 2000
וכל תור 5 דקות
שיצור מערך של:
1800
1805
1810
וכו'...
1855
1900...
יש למישהוא רעיון איך לעשות את זה(עדיף ב PHP)? -
@chagold
אני תקוע עם הקטע הזה אז עוד לא התחלתי לכתוב,
ברעיון אני אמור לעשות לולאה כזאת://התחלה $start=1800; //סיום $finish=2000 //אורך זמן של כל יחידה $timer=5 while($start<= $finish) { $array[]=$start; $start=$start+$timer; }הבעיה בקוד הזה שהוא ממשיך ל:
1860
1865 וכו'...
אשמח לפתרון -
@chagold
ברעיון אני אמור לעשות לולאה כזאת://התחלה $start=1800; //סיום $finish=2000 //אורך זמן של כל יחידה $timer=5 while($start<= $finish) { $array[]=$start; $start=$start+$timer; }הבעיה בקוד הזה שהוא ממשיך ל:
1860
1865 וכו'...
אשמח לפתרון -
@chagold
1860
1865 וכו'...
אשמח לפתרון@ד-ב לא הדרך הכי יעילה, אבל די קריאה... נסה משהו כזה:
$startTime = strtotime("18:00:00"); $finishTime = strtotime("20:00:00"); $currentTime = $startTime; $intervalMinutes=5; while ($currentTime <= $finishTime) { $array[]=date('g:i:s',$currentTime); $currentTime = strtotime("+{$intervalMinutes} minutes", $currentTime); } -
@ד-ב לא הדרך הכי יעילה, אבל די קריאה... נסה משהו כזה:
$startTime = strtotime("18:00:00"); $finishTime = strtotime("20:00:00"); $currentTime = $startTime; $intervalMinutes=5; while ($currentTime <= $finishTime) { $array[]=date('g:i:s',$currentTime); $currentTime = strtotime("+{$intervalMinutes} minutes", $currentTime); } -
@ד-ב לא הדרך הכי יעילה, אבל די קריאה... נסה משהו כזה:
$startTime = strtotime("18:00:00"); $finishTime = strtotime("20:00:00"); $currentTime = $startTime; $intervalMinutes=5; while ($currentTime <= $finishTime) { $array[]=date('g:i:s',$currentTime); $currentTime = strtotime("+{$intervalMinutes} minutes", $currentTime); }
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות