בירור לגבי גיבוי ב onedrive
-
-
@one1010 לא יודע, זה מסוג הדברים שלא נוהגים לאבד לי... אם אתה מקצה לו מקום קבוע ומאורגן לוקח זמן מסוים להחלפת החומר לא ראוה סיבה לכך שהוא יאבד ותמיד אפשר להעזר במשהו בנוגע לשמירה עליו, ובנוגע לדיסק עצמו פשוט תקנה משהו טוב, בבית של ההורים שלי קיים דיסק מלפני 10 שנים שימוש אחרון (ראשון כ15) ולא נראה שקורה לו משהו... למרות שאולי בדור של היום זה באמת נשמע מגוחך, אני עדיין מאמין בזה....
בכול אופן בהצלחה -
@one1010 אכן, גם לי קרה יותר מפעם אחת ש onedrive שיחזר גירסה קודמת של קובץ,
אני משתמש בתוכנה FreeFileSync ומגבה ל drivegoogle (מצורפת תמונה).
בשביל שזה יעבוד בנטפרי יש לפעול לפי ההוראות כאן
-
@one1010 אמר בבירור לגבי גיבוי ב onedrive:
מתי ולמה זה קורה?
לא יודע. למייקרוסופט הפתרונים.
הם לא נותנים 5 טרה בחינם.....
מי נותן 5 TB בחינם?
@כוכב-שמח אם הגיבוי ההפוך קרה לך כשהשתמשת ב2 מחשבים שונים אז מה שאפשר לעשות עם התוכנה שהבאת שהוא יעשה רק גיבוי ולא סינכרון
לא?!לא הבנתי את השאלה, אין שת אופציות בתוכנה הנ"ל.
כשאה עובד בשני מחשבים הסנכרון מתבצע כך: גמרת עם המחשב הראשון, עשית סנכרון, עובר למחשב השני, לפני שאתה מתחיל לעבוד אתה עושה שוב סנכרון, התוכנה מזהה שהקבצים בדרייב חדשים יותר ממה שיש לך במחשב, היא מעבירה את הקבצים מהמחשב לסל המיחזור [או לתיקיה שהגדרת מראש] ומורידה את הקבצים מהדרייב למחשב.
בהצלחה -
@כוכב-שמח
אני עם מייקרוספט לעמותות וקיבלתי 5 טרה
דיברתי עם חבר שקרה לו את השגיאה של עדכון הפוך, הוא טען שזה קרה בדרך הבאה, הוא עדכן את הקובץ במחשב אחד, המחשב עשה סינכרון ועדכן בענן את הקובץ. לאחר מכן הוא עבד במחשב אחר אופליין, עדכן את הקובץ המקומי, ואחר כך כשהמחשב התחבר לרשת הוא קיבל עדכון מהענן לקובץ המקומי כך שהוא איבד עבודה של כמה שעות.בתוכנה שהבאת נראה שיש שם חילוק בין גיבוי לסינכרון. אם נבחר בגיבוי זה יפתור את הבעיה.
בנוסף, אם משתמשים באותו מחשב ובמיוחד אם הוא מחובר לאינטנרט כל הזמן לא אמורה להיות בעיה.אא"כ האיבחון שלך שונה...
-
דיברתי עם חבר שקרה לו את השגיאה של עדכון הפוך, הוא טען שזה קרה בדרך הבאה, הוא עדכן את הקובץ במחשב אחד, המחשב עשה סינכרון ועדכן בענן את הקובץ. לאחר מכן הוא עבד במחשב אחר אופליין, עדכן את הקובץ המקומי, ואחר כך כשהמחשב התחבר לרשת הוא קיבל עדכון מהענן לקובץ המקומי כך שהוא איבד עבודה של כמה שעות.
כנראה שזה גם מה שקרה אצלי.
בתוכנה שהבאת נראה שיש שם חילוק בין גיבוי לסינכרון. אם נבחר בגיבוי זה יפתור את הבעיה.
בתוכנה שהובאה לעיל יש אפשרות לשמור קובץ נתונים, וכשרוצים לגבות/לסנכרן מפעילים את הקובץ, התוכנה יוצרת רשימה של הפעולות שהיא מתעתדת לעשות, כך אפשר לדעת מה הולך להיות.
במקרה כמו המתואר לעיל, התוכנה תזהה שבוצעו שינויים בשתי הקבצים [שתי הצדדים - בשפת התוכנה], ובברירת מחדל לא תעשה כלום, המשתמש הוא זה שיבחר איזה מהגירסאות לשמור.
-
@כוכב-שמח אמר בבירור לגבי גיבוי ב onedrive:
בתוכנה שהובאה לעיל
היא עובדת גם עם ONEDRIVE?
כי בפוסט אחר ביקשתי עזרה לגבי זה...
אשמח שתגיב שם א"כ...https://tchumim.com/topic/12391/תוכנת-גיבוי-ממולצת-ל-onedrive/1