נעילת שורה באקסל שלא תתמיין
-
למשל בטבלה של משפחה שאני רוצה שאב המשפחה ישאר עליון מתחת לכותרות הטבלה וכל השאר ימוינו לפי א ב האם יש אפשרות?
-
למשל בטבלה של משפחה שאני רוצה שאב המשפחה ישאר עליון מתחת לכותרות הטבלה וכל השאר ימוינו לפי א ב האם יש אפשרות?
@ek0583232948 אפשר לבחור את כל השורות החל מהשורה השלישית ואז לבצע מיון רק על הקטע הנבחר.
-
@ek0583232948 אפשר לבחור את כל השורות החל מהשורה השלישית ואז לבצע מיון רק על הקטע הנבחר.
@odeddvir
בטבלה שמוגדת כטבלה זה לא עובד -
@odeddvir
בטבלה שמוגדת כטבלה זה לא עובד@ek0583232948 לא הבנתי כוונתך.
-
@ek0583232948 לא הבנתי כוונתך.
@odeddvir
אני בוחר בלי השורה העליונה אבל כשאני עושה מיון אוטומטית נבחר לי הכל כי זה מוגדר כטבלה -
@odeddvir
אני בוחר בלי השורה העליונה אבל כשאני עושה מיון אוטומטית נבחר לי הכל כי זה מוגדר כטבלה@ek0583232948 אתה יכול להסיר את עיצוב הטבלה באופן זמני, למיין, ולהחזיר.
או ליצור עמודה נוספת מוסתרת, שתכיל את הערך 0 בשורה של ההורה, ואת הערך 1 בשורות האחרות, ולבחור למיין לפי עמודה זו כמפתח ראשי, ולאחר מכן לפי שם כמפתח משני.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות