-
מעוניין בסקריפט שייצור תקיה לפי התאריך, ואם לא אפשרי - שייצור במספור עוקב, כלומר בפעם הראשונה שאני מריץ זה יצור תקיה מספר 2, פעם שניה הוא יראה ש1 כבר קיים - ויצור 2, וכן הלאה...
@ivrtikshoret -
מעוניין בסקריפט שייצור תקיה לפי התאריך, ואם לא אפשרי - שייצור במספור עוקב, כלומר בפעם הראשונה שאני מריץ זה יצור תקיה מספר 2, פעם שניה הוא יראה ש1 כבר קיים - ויצור 2, וכן הלאה...
@ivrtikshoret@צדיק-תמים
מה שאתה יכול לעשות זה לפני קביעת השם תבדוק מה הכמות של הקבצים בתיקייה ולפי זה תדע איזה מספר להביא לו -
@צדיק-תמים
מה שאתה יכול לעשות זה לפני קביעת השם תבדוק מה הכמות של הקבצים בתיקייה ולפי זה תדע איזה מספר להביא לו@ivrtikshoret איך עושים את זה?
יש לך קישור להסבר?
אין לי נסיון בשפה של ה-CMD... -
@ivrtikshoret@צדיק-תמים אולי משהו כזה
set Dir_Name=0 md %Dir_Name% :return if %errorlevel% == 1 set /a Dir_Name = %Dir_Name% + 1 md %Dir_Name% & if %errorlevel% == 1 goto return pauseואם אתה רוצה שזה יצור מספר מוגדר של תיקיות בסדר עוקב - תשתמש בזה
set Dir_Name=0 :begin set /a Dir_Name=%Dir_Name% + 1 if exist %DirName% goto begin md %Dir_Name% if %Dir_Name% == 100 goto end goto begin :end exitזה יצור עד מאה תיקיות (אם אתה רוצה יותר פשוט תשנה במקום 100 למספר שאתה רוצה
-
@ivrtikshoret@צדיק-תמים אמר בסקריפט BAT שייצור תקיות במספר עוקב בכל הרצה:
מעוניין בסקריפט שייצור תקיה לפי התאריך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות