הפניית רשומת mx
-
שלום רב,יש לי שרת ווינדוס 2019, שמשמש dc של דומיין avsys.com (לשם העניין), כעת אני התקנתי את hmail server ומעוניין ליצור הפניות בפאנל של הדומיין . איזו רשומת mx אני צריך ליצור?
זאת אומרת אם הדומיין היחיד שהשרת מחובר אליו זה avsys.com ולא עוד סאב של mail.avsys.com וכו, כיצד ליצור את רשומת ה mx, והאם אני צריך להגדיר משהו ב dns של השרת עצמו?
תודה לעוזרים -
@avramk אמר בהפניית רשומת mx:
שלום רב,יש לי שרת ווינדוס 2019, שמשמש dc של דומיין avsys.com (לשם העניין), כעת אני התקנתי את hmail server ומעוניין ליצור הפניות בפאנל של הדומיין . איזו רשומת mx אני צריך ליצור?
זאת אומרת אם הדומיין היחיד שהשרת מחובר אליו זה avsys.com ולא עוד סאב של mail.avsys.com וכו, כיצד ליצור את רשומת ה mx,Mx לכל סאב דומיין שיש לו הפניה a לשרת
והאם אני צריך להגדיר משהו ב dns של השרת עצמו?
לא
-
@sh774 אמר בהפניית רשומת mx:
Mx לכל סאב דומיין שיש לו הפניה a לשרת
אבל יש לי רק דומיין בשרת, אין סאב דוציין ולא יצרתי/רשמתי בשום מקום סאב דומיין, אז איך זה יזהה אותו/יעבוד?
מערכת ה ns וה zone נפרדים לגמרי מניהול הדומיינים בשרת ולכן שאתה רוצה שיוכלו לשלוח אילך מיילים ברמה גלובאלית אתה צריך לשנות הכל בשרת ns
-
Mx לכל סאב דומיין שיש לו הפניה a לשרת
אבל יש לי רק דומיין בשרת, אין סאב דוציין ולא יצרתי/רשמתי בשום מקום סאב דומיין, אז איך זה יזהה אותו/יעבוד?
מערכת ה ns וה zone נפרדים לגמרי מניהול הדומיינים בשרת ולכן שאתה רוצה שיוכלו לשלוח אילך מיילים ברמה גלובאלית אתה צריך לשנות הכל בשרת ns
שזה אומר? שמה עוד אני צריך לעשות ?