C# איך מוצאים את המחלקות שצריך לייבא
-
אם אני מוצא בסטאק קטע קוד שמתשמש במחלקה שלא קיימת בפרויקט, איך אפשר למצוא את השם של המחלקה כדי לייבא אותה לפרוייקט. לדוגמא, פה http://stackoverflow.com/questions/25113693/how-to-check-if-browser-is-open
משתמשים במחלקה ProcessFileNameFinderClass אבל זה מביא לי שגיאה שזה לא קיים, ואין לי מושג איך אני אמור לייבא אותה, גם אם אני מגגל "C# ProcessFileNameFinderClass" אף אחד לא טורח לכתוב מה הusing שמביא את המחלקה. האם יש איזה רשימה או נוסחה לגגל כדי למצוא את זה?
תודה מראשפורסם במקור בפורום CODE613 ב02/04/2017 15:54 (+03:00)
-
בקוד מstackoverflow זו מחלקה שאותו עונה כתב בעצמו והוא הביא אותה תכף בקטע הקוד הבא. אם תעתיק את הקטע הבא ותדביק בפרוייקט בקובץ נפרד או באותו קובץ (בC# לקבצים ותיקיות אין שום משמעות והשלכה על ההקשר שלהם לפרוייקט - כולם כאילו קובץ אחד גדול), אז זה יעבוד.
נ.ב. רוב רובם של קטעי הקוד שתעתיק מהאינטרנט לא משתמשים בספריות זרות, אלא שלפעמים נסמכים על using שחסרים בקוד שלך - את זה ניתן לראות בלחיצה על כפתור העצה (או CTRL + נקודה) כשאתה עומד על השורה המסומנת באדום. בתפריט יש עצות לתיקון והנפוצה שבהם זה להוסיף using שחסר.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/04/2017 16:13 (+03:00)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות