גוגל צאט לחשבונות מרובים - אפשרי
-
אני משתמש בגוגל צאט החדש של גוגל, גררתי אותו והפכתי אותו לכמעין אפליקציה/תוסף צף, כמו שהיה פעם הנגאוט.
השאלה היא האם יש אפשרות - אפליקציה אחרת או כל מהו דומה שאני יכול לנהל מתוכו את הצאט של מספר חשבונות מייל במקום אחד ביחד?
תודה! -
אני משתמש בגוגל צאט החדש של גוגל, גררתי אותו והפכתי אותו לכמעין אפליקציה/תוסף צף, כמו שהיה פעם הנגאוט.
השאלה היא האם יש אפשרות - אפליקציה אחרת או כל מהו דומה שאני יכול לנהל מתוכו את הצאט של מספר חשבונות מייל במקום אחד ביחד?
תודה!@הבוס-הגדול ראיתי במתמחים ש @chv הביא תוכנה מסויימת.
אמנם א"א חשובנות מרובים באותה חלון אבל בדרך מסויימת שהוא כותב שם ניתן להוסיף חלונות עם משתמשים נוספים.
עריכה: בעצם אני לא מבין מה הוספתי... הרי כבר כיום אתה יכול לפתוח כמה חלונות של משתמשים בדפדפן... אבל אני לא מוחק כי אולי תהיה לך תועלת שזה מחוץ לדפדפן.
-
תודה!@הבוס-הגדול לא בדקתי אבל יש פלטפורמה שנותנת לחבר את כל סוגי הצ'אט במקום אחד.
אולי גם ניתן לחבר 2 משתמשים, אבל שוב, לא ניסיתיאופס.... משהו עובר עלי היום...
זה בתשלום של 10 דולר בחודש..אבל יש את זה שלכאורה כתוב שאפשר להוסיף כל שירות כמה חשבונות שונים:
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות