הוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי
-
@מוגן אמר בהוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי:
עריכה: אני מבין שההתקנה דרך כאן
לא! ממש לא.
ההתקנה של המודול היא מהמסך של התקנת המודולים - הכי בצד שמאל.
כבר כתוב כאן -@shraga אמר בהוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי:
- לפתוח את אפליקציית magisk שוב, למטה בצד שמאל לבחור ב"מודולים", לבחור ב"התקן מאחסון", לבחור את קובץ הזיפ AlwaysTrustUserCerts.zip שהעברנו למכשיר בשלב הקודם.
בהצלחה עם זה!
תעדכן.. -
@זלמן מה שאתה מדבר זה על העדכון של הקובץ זיץ וזה עשיתי כמו שכתוב בהדרכה ובסרטון ועדיין אני מקבל הודעת שגיאה
אך אני שאלתי חוץ מזה איך מתקינים אח"כ אפליקציות. -
@shraga לא רואה סימון אדום!
יכול להיות שהבעיה קשורה לזה שהחלוניות האלו לא נסגרים אוטומטית אחרי יבוא הקבצים כמו שמופיע בסרטון הדגמה?

-
@www אמר בהוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי:
להשבית גם את האנטי וירוס וחומת אש...
לי אין אנטי וירוס, אבל הדפנדר מופעל ולא הייתי צריך להשבית כלום
-
@זלמן אמר בהוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי:
לי אין אנטי וירוס, אבל הדפנדר מופעל ולא הייתי צריך להשבית כלום
אני מדבר על אנטיוירוס איסט שהוא חוסם את זה.
-
@www אכן האנטי וירוס הייתה הבעיה, פשוט בהתחלה ניתקתי אותו אך אחרי הפעלת אפשרות מחשב וירטואלי הפעלת את המחשב מחדש ושכחתי לנטרל שוב
תודה רבה@מוגן אמר בהוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי:
@www אכן האנטי וירוס הייתה הבעיה, פשוט בהתחלה ניתקתי אותו אך אחרי הפעלת אפשרות מחשב וירטואלי הפעלת את המחשב מחדש ושכחתי לנטרל שוב
תודה רבהאפשר להחריג בחומת אש של איסט:
של איסט -
@מוגן אמר בהוראות | התקנת ממשק אנדרואיד (עם magisk מובנה) בwindows 11 + הטמעת תעודת אבטחה של נטפרי:
תודה רבהאפשר להחריג בחומת אש של איסט:
של איסט -
@www אתה יודע איך מתקינים תכלס אפליקציות, למשל את וויז?
יש לך APK?
-
D dovid נעל נושא זה ב-
-
כ כוכב שמח התייחס לנושא זה ב
-
1 1020 התייחס לנושא זה ב
-
מ מעלה ומוריד התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות